Tomarza Belediyespor Olagan Kongresi Yapildi

Tomarza Belediye Spor Olagan Genel Kongresi yapilarak yeni yönetim kurulu olusturularak eski yönetime tesekkür plaketi verildi.

Tomarza Belediyespor Olagan Kongresi Yapildi
Tomarza Belediye Spor Olagan Kongresi Tomarza Belediyesi Meclis Salonunda gerçeklesti. Kongre; Divan kuruluna Ahmet Özcan, Ali Özcan ve Mehmet Demirezen seçilmesi ile birlikte saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasi ile basladi.

Faaliyet ve denetim raporlari okunarak oy birligi ile kabul edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde seçime girildi. Olagan kongreye katilan tüm üyelerin oylarini alan yeni listedeki heyet Tomarza Belediye Spor’un yeni yöneyim olarak belirlendi. Tomarza Belediye Spor’un Yönetim Kurulu Üyeleri; Davut Sahin, Yüksel Üstün, Mehmet Oktay Yilmaz, Ahmet Özcan ve Mustafa Kolsuzoglu olarak belirlendi.

Tomarza Belediye Spor’un Denetim Kurulu Üyeleri; Mürsel Kirtas, Ramzan Çaglar ve Ismail Benli olarak belirlendi.

Programin sonunda ise Tomarza Belediye Baskani ve ayni zamanda Tomarza Belediye Spor’un yeni yönetim Kurulu Baskani Davut Sahin, bu güne kadar Tomarza Belediye Spor’a emek veren eski Tomarza Belediye Spor yönetim kurulu üyelerinin her birine ayri ayri tesekkür ederek plaket takdim etti.
Kaynak: İHA