Peugeot Haziranda Hafif Ticari Araç Ürün Gamina Özel Sifir Faiz Kampanyasi Sunuyor

Peugeot Hafif Ticari Araç ailesinde bulunan tüm modellere yüzde 0 faiz firsatiyla sahip olunabiliyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, sürüs keyfi ve en güncel teknolojileri sunan modelleriyle begeni toplayan Peugeot Türkiye, haziran ayinda ticaretin profesyonellerine özel kampanyalar sunuyor.

Peugeot Hafif Ticari Araç ailesinde bulunan tüm modellere yüzde 0 faiz firsatiyla sahip olunabiliyor. Bununla birlikte, farkli uygun faiz ve ödeme seçenekleri de yine haziran ayi boyunca tercih edilebiliyor.

Peugeot’nun sundugu avantajli kampanyalar arasinda, SUV görünümü ve Zenith cam tavan ile segmentinde kurallari degistiren Peugeot Rifter’da 15 ay için 80.000 TL’ye yüzde 0 faiz firsati öne çikiyor.

Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri ise 15 ay için 100.000 TL’ye yüzde 0,99 faiz seçenegiyle ticari araç ihtiyaci olan kullanicilari bekliyor.

Peugeot, hafif ticari araçlar alaninda kullanicilara zengin ürün çesitliligi sagliyor. Rifter, sundugu donanim özellikleri ve SUV görünümlü tasarimiyla hem ticari amaçli kullanimi hem de aile beklentilerini karsiliyor. Markanin bir diger basarili hafif ticari araç modeli Expert, genis iç hacmi, teknolojisi ve sundugu binek otomobil konforuyla rakiplerinden ayriliyor.

Model, keyifli seyahatler için Expert Traveller ve ticaretin uzmanlari için Expert Van olmak üzere iki farkli seçenekle tüm ihtiyaçlara uyum sagliyor. Peugeot Partner Van ise, kendi sinifinda ilk olan Peugeot i-Cockpit ile yepyeni bir sürüs deneyimi sunuyor ve tasarimiyla tüm bakislari üzerine çekiyor. Peugeot Boxer ise minibüs ve Van sinifinda standartlarin üzerine çikiyor.

Kaynak: AA