Otomobil Apartmana Daldi, Kadin Sürücü Araci Birakip Kaçti

Samsun’da otomobille apartmanin giris katina çarpan bir kadin sürücü, araci olay yerinde birakip kaçti.

Otomobil Apartmana Daldi, Kadin Sürücü Araci Birakip Kaçti
Kaza, saat 13.00 siralarinda Ilkadim ilçesi Yenidogan Mahallesi Antalya Sokak üzerinde bulunan Albay Apartmani önünde meydana geldi. Görgü taniklarinin ifadelerine göre 55 ADH 073 plakali Opel Corsa otomatik vites otomobili kullanan kadin bir sürücü, henüz belirlenemeyen bir nedenle aracin hakimiyetini kaybederek Albay Apartmani’nin giris katina çarpti. Beton ve demir bariyerleri yikip, asarak apartmanin duvarina vuran otomobilde agir hasar meydana geldi. Apartmanda da maddi hasar olustu.

Iddiaya göre, kazayi yapan kadin sürücü olayin ardindan araci birakip olay yerinden kaçti. Z. A. adina kayitli araç daha sonra olay yerine gelen vinç ile yaklasik 1 saat süren ugras sonucu bulundugu yerden çikartildi.

"Firen yerine gaza basinca direksiyon hakimiyetini kaybedip, apartmana daldi"

Olay anini anlatan mahalle sakini Ismail Özdemir, “Yol çalismasindan dolayi trafigi Antalya Sokak’a verdiler. Trafik buradan da Kocadag Sokak’a dönüyor. Kadin sürücü araç otomatik vites oldugu için herhalde frene bacagim diye gaza basti. Gaza basinca da direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Hakimiyeti kaybedince de apartmana giriyor. Olayda yarali olmadi” dedi.

Vinç ile apartmanin giris kismindan çikartilan otomobil daha sonra çekici ile olay yerinden götürüldü.
Kaynak: İHA