Kalite Büyük Ödülü Limak Enerji'nin

Yönetim modeli olarak EFQM Modelini esas alan Limak Enerji, Kalite Büyük Ödülü’ne layik görüldü. Kurumdan yapilan açiklamada, elektrik perakende satis sirketleri arasinda bu belgeyi alan ilk sirket olmanin önemine vurgu yapildi.

Kalite Büyük Ödülü Limak Enerji'nin
Limak Enerji, basarilarini ödüllerle taçlandirmaya devam ediyor. Sirket, Türkiye Kalite Dernegi (KalDer) Bursa Subesi tarafindan Kalite Büyük Ödülü’ne layik görülerek yine bir ilki gerçeklestirdi. Bu alanda büyük ödülü alan ilk elektrik perakende satis sirketi oldu ve mükemmel sirketler listesine adini bu defa büyük ödülle yazdirdi. Çevrim içi düzenlenen 18. Kalite ve Basari Sempozyumu’nun ardindan gerçeklestirilen Bursa Kalite Ödülleri Töreni’nde Limak Enerji’nin ödülü Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskani Alinur Aktas, Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, KalDer Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Bayraktar ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Baskani Emin Direkçi tarafindan sirketin Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a takdim edildi.

Limak Enerji Uludag Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac konu ile ilgili görüslerini söyle dile getirdi:

“4 sene önce kalite yolculugumuzun ilk adimini EFQM Modelini uygulamaya karar vererek, Türkiye Kalite Dernegi’ne üye olarak atmistik. Daha sonra KalDer öncülügünde yürütülen Ulusal Kalite Hareketi Iyi Niyet Bildirgesi’ni imzalamistik. Yönetim yapisi, insan kaynaklari, is stratejileri ve is birliklerini gelistirmek, paydaslarimizin beklentilerini karsilayacak yüksek düzeyde performans sergilemek ve örnek bir sirket olmak hedefi ile yola çikmistik. Basarimizi Jüri Tesvik Ödülü, Basari Ödülü ve 4 Yildiz Yetkinlik Belgesi ile tescillemistik. Ilk adimimizdan bugüne EFQM Modeli’ni uygulayarak is ve kurumsal yönetim süreçlerimizi gelistirmeye devam ediyoruz. Hizmetlerimizin sürdürülebilirligini saglamak adina kalite belgelerimizi her sene güncelliyoruz. Heyecanli, motivasyonu yüksek bir ekiple bu yola çiktik, siki bir sekilde modelin kapsadigi adimlari is süreçlerimize uyguluyoruz. Model sayesinde pek çok iyilestirme sürecine de taniklik ettik. Kurumumuzun basari grafigini tarafsiz olarak gözlemleyebilme ve iyilestirme firsatlarini kesfedebilme olanagina sahip olduk. Kurulusumuzdan bu yana müsterilerimize sundugumuz hizmetlerin etkinligini ve çesitliligini her geçen gün artiriyoruz. Yönetim felsefemizin yansimasi olarak layik görüldügümüz ödüller ise enerjimize enerji katiyor. Daha önce aldigimiz pek çok ödül ile yine enerji sektöründe öncülügümüzü kanitlamistik. Kalite Büyük Ödülü ile de elektrik perakende satis sirketleri arasinda bu ödüle layik görülen ilk sirket olduk. Çalisma arkadaslarimizin yogun emekleri, EFQM Modeli’ni içsellestirmeleri ve süreçlere uygulayarak, sistemsel bir yapiyi ortaya çikarmalari sayesinde bu kadar kisa süre içinde bu basarilara imza attik. Hep birlikte daha pek çok basariya imza atacagimiza inancim tam. Kalite çalismalari ve mükemmellik yolculugu bitmeyen bir maraton, bu maratonda hep birlikte daha iyiye ulasmak için çalismaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA