Sisli'de Eski Is Ortaklari Arasinda Silahli Biçakli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Sisli’de eski is ortagi olduklari ögrenilen iki arkadas arasinda çikan tartisma silahli ve biçakli kavgaya dönüstü. Kavgada yaralanan 1’i agir 2 kisi hastaneye kaldirildi.

Sisli'de Eski Is Ortaklari Arasinda Silahli Biçakli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali


Olay, saat 22:45 siralarinda Sisli Izzetpasa Mahallesi Yeni Yol Caddesi ile Susam Sokak kesisiminde yasandi. Edinilen bilgiye göre, eski is ortagi olduklari ögrenilen Cengiz Sari (33) ile Suat Deniz arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle birlikte Suat Deniz ve yanindaki arkadaslari tek basina olan Cengiz Sari ile kavgaya tutustu. Cengiz Sari elindeki ekmek biçagiyla Suat Deniz ve arkadaslarina saldirarak sahislardan birini yaraladi. Silah ve biçaklarin çekildigi kavgada Suat Deniz’in arkadaslarindan biri elindeki silah ile Cengiz Sari’ya 5-6 el ates açti. Kursunlarin hedefi olan Cengiz Sari, vücuduna isabet eden iki mermiyle agir sekilde yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemleri alirken saglik ekipleri yerde yarali halde yatan Cengiz Sari’ya ilk müdahalesini yaparak Bakirköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Saldirida biçakla yaralanan sahis ise saglik ekipleri beklenmeden vatandaslarin yardimiyla özel bir hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarini da inceleyerek olaya karisan sahislari yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA