Kayseri TDP 6 Bin 113 Vatandasa Ulasti

Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü tarafindan 15 Mayis-15 Haziran tarihleri arasinda yapilan faaliyetlerde 6 bin 113 vatandasa ulasilarak bilgilendirici materyal dagitildi.

Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü genel faaliyet ve çalismalarinda ögrencilere yönelik 1, esnafa yönelik bilgilendirme toplantisi düzenlendi, hane, isyeri, okul, resmi kurum, özel kurum, umuma açik yerler ile yüz yüze yapilan vatandas görüsmelerinde bin 760 bilgilendirme faaliyetinde bulunulmus, engelli, sokak çocugu, yasli ve yardima muhtaç vatandaslara yönelik 17 sosyal yardim faaliyeti, 4 sosyal etkinlik ve 19 suç magduru vatandasa destek ziyareti gerçeklestirildi.

Toplum Destekli Polislik çalismalari kapsaminda güvenlik açisindan risk olusturan metruk yapilarin yikilmasi veya güvenlik tedbiri alinmasi hakkinda ilgili kurumlara 17 metruk yapi bildiriminde bulunuldu. Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügünce kentte 170 kadin vatandasa Kadin Acil Destek (KADES) uygulamasinin tanitilmasi ve kullanilmasi konusunda bilgilendirme çalismasi yapildi, hirsizlik olaylarinin önlenmesinde güvenlik kamerasi taktirilmasi konusunda 84 isyeri ve konuta bilgilendirme çalismasi yapildi. Koronavirüs pandemisi ile mücadelede maske takilmasi, sosyal mesafe kurali ve hijyen konularina önem verilmesi hakkinda taksi duraklari, kuaför/berber salonlari, isyerleri, alisveris merkezleri, cami ve pazar yerleri ile park ve bahçelerde 25 bilgilendirme çalismasi yapildi.

Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü proje, genel faaliyet ve çalismalarinda 15 Mayis - 15 Haziran tarihleri arasinda 6 bin 113 vatandasa ulasildi, genel güvenlik ve asayis, hirsizlik, dolandiricilik, kadin acil destek (KADES) konulari ile ilgili 4 bin 730 adet brosür, afis, sticker vb. bilgilendirme ve bilinçlendirme materyali dagitildi.
Kaynak: İHA