Idlip'teki Askerlerimiz Için Üretilen Kamelya Ve Oturma Guruplari Erdemli'den Yola Çikti

Sinir güvenligimiz için Idlip’te görev yapan askerlerimizin kullandigi tesisler için İçel’in Erdemli Belediyesi kamelya ve oturma banklari üretti. Hummali çalisma sonunda hazirlanan ürünler Idlib’e ulastirilmak üzere tirlarla ugurlandi.

Idlip'teki Askerlerimiz Için Üretilen Kamelya Ve Oturma Guruplari Erdemli'den Yola Çikti


Idlip’te görev yapan askerlerimizin bulundugu tesisler için kamelya ve oturma banklari hazirlanmasi amaciyla Erdemli Belediyesinde görevli ustalar bir süre önce kollari sivadi. Park ve Bahçeler Müdürlügü marangozhanesinde yürütülen hummali çalismanin ardindan da kamelya ve banklar kurulum için hazir hale getirildi.

Tirlara yüklenen kamelya ve oturma banklari Erdemli Belediye Baskani Mükerrem Tollu ve meclis üyelerinin katilimiyla Idlib’teki askerlerimize ugurlandi.

Ülke için mücadele eden kahraman askerlerimizin her an yaninda olduklarini ifade eden baskan Mükerrem Tollu, “Idlip’te, bu ülke için, dünyadaki mazlumlar için mücadele eden askerlerimizin belediyemizden bir talepleri oldu. Elbette askerlerimizin talepleri bizim basimizin üstünde. Bizim özgür bir ülke de yasamamiz adina mücadele eden askerlerimize minnet borçluyuz. Onlarin talepleri basimizin üstüne dedik ve belediyemizin üretmis oldugu dinlenme bankalarindan askerlerimize yolluyoruz. Askerlerimizin dinlenmesi, sagligi, huzuru bizler için önemli. Biz belediye olarak elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa, askerlerimiz için kanimizin son damlasini harcamaya variz” diye konustu.

Kaynak: İHA