Evinde 20 Yerinden Biçaklanan Kadinin Katiline Müebbet Hapis

Ankara’nin Çubuk ilçesinde bir kadinin evinde 2 aylik bebeginin yaninda 20 biçak darbesiyle öldürülmesine iliskin davada saniga müebbet hapis cezasi verildi.

Ankara’da yasanan olayda Nazmiye Koyuncu evinde ölü bulunmus, cinayet sonrasi emniyet tarafindan yapilan çalismalar neticesinde gözaltina alinan Ramazan D. suçunu itiraf etmisti. Ankara 30. Agir Ceza Mahkemesindeki durusmaya tutuklu sanik Ramazan D., Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) araciligiyla katilirken, maktule Koyuncu’nun ailesi ve avukatlari da mahkeme salonunda hazir bulundu. Mahkemede söz alan Koyuncu’nun babasi Recep Er, katilin en agir cezayi almasini talep etti. Sanik Ramazan D. de avukatinin yaptigi savunmaya katildigini belirterek, pisman oldugunu ifade etti.

Sanigin son savunmasini dinleyen mahkeme heyeti, 2 aylik bebeginin yaninda öldürülen Nazmiye Koyuncu’nun katili Ramazan D.’ye ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis, ‘konut dokunulmazligina ihlal’ suçundan 1 yil 6 ay ve ‘hirsizlik’ suçundan da 9 yil hapis cezasi verdi.
Kaynak: İHA