Ayagini Camdan Çikararak Otomobil Kullanan Sürücü Kamerada

Istanbul’da seyir halindeki otomobilin camindan ayagini çikararak araci süren soför, bir vatandasin cep telefonu kamerasina böyle yansidi. Görüntülerin sosyal medyaya düsmesinin ardindan yakalanan sürücüye 288 lira ceza kesildi.

Ayagini Camdan Çikararak Otomobil Kullanan Sürücü Kamerada
Istanbul Besiktas Büyükdere Caddesi 3 gün önce bir ayagini camdan çikarak otomobil kullanan sürücü, cep telefonu kameralari tarafindan görüntülendi. Ayagi camdan çikmis halde otomobil kullanip karayollundaki diger araçlar arasindan ilerleyen sürücü bir süre sonra ortadan kayboldu. Istanbul Trafik Denetleme Sube Müdürlügüne bagli Sivil Trafik ekiplerince yapilan çalisma sonucu sürücünün kimligi tespit edildi. Adinin B.T. oldugu ögrenilen sürücü, bu sabah Sivil Trafik ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

B.T. hakkinda 2918 Sayili Karayollari Trafik Kanununun “Karayollarinda saygisiz davranislarda bulunarak araç kullanmak” içerikli 73/A maddesi geregince 144 lira, “Trafik güvenligi ve düzeni ile ilgili yükümlülüklere uymamak” içerikli 47/1-D maddesi geregince 144 TL olmak üzere toplam 288 lira idari para cezasi islemi uygulandi.
Kaynak: İHA