AK Parti Yozgat Milletvekili Bozdag, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskani Bekir Bozdag, Yozgat'ta gazetecilerle bir araya geldi.

Bozdag, Yozgat Belediyesi Çamlik Sosyal Tesislerinde düzenlenen sohbet toplantisinda, kentin gözü kulagi, konusan dili, yazan eli olan basin mensuplariyla birlikte olmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Basinla olan iliskilerinde iyi ve kötü anlarinin oldugunu dile getiren Bozdag, söyle devam etti:

"Geçmise bakarak gelecegi insa etmemiz çok zor. Geçmisten belki ders alarak gelecege bakmak herkes için daha faydali olur. Siyasi hayatim içerisinde basinin hem dogru bilgilendirme hem dogru bilgiyi toplama, yayma konusunda çok büyük rehberligi oldugunu gördüm. Yozgat basini da bu noktada her zaman bizim rehberimiz olmustur. AK Parti iktidarimizin yaptigi eserlerin çogunda, plan dahi olmadan Yozgat medyasinda yer aldigini, konusuldugunu görüyoruz. Yapilacak yatirimlar konusunda hem siyaset kurumuna hem iktidara hem il yöneticilerine rehberlik yapiyor esasinda, öncü kuvvet görevi ifa ediyor. Bunun için basinimiza ayri ayri tesekkür ediyorum."

Bozdag, kente yapilan yatirimlardan da bahsederek, hizli tren, havalimani ve organize sanayi bölgelerinin çok önemli oldugunu belirtti.

Yozgat'in 420 bin nüfuslu bir yer olmadigini, il ve ülke disinda yasayanlarla Yozgat'in 2 milyon 200 bin hatta daha fazla nüfuslu bir yer oldugunu dile getiren Bozdag, sunlari anlatti:

"Yozgat’i sadece Yozgat’in içinde yasayanlarla degerlendirmemek lazim. Ankara’ya artik Yozgatlilar sahip çikmali. Su an Ankara'da en fazla nüfusu olan biziz. Hizli trenden sonra Ankara bize Sincan ile Kayas gibi olacak. Bundan sonra hizli trenin Yozgat’a ne kazandiracagina kafa yorarken, hizli trenin Yozgat’i Ankara ve Kirikkale’ye, Ankara ve Kirikkale’yi de Yozgat’a yaklastirmasinin doguracagi birliktelige bizim çok dikkat etmemiz lazim. Bence bu birliktelikten biz daha kazançli çikacagiz."

Toplantiya, Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, AK Parti Il Baskani Yusuf Baser, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Yasar Tasdemir, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ilknur Ünal da katildi.

Kaynak: AA