Tayini Çikan Çubuk Cumhuriyet Savcisi Poyraz'a Veda

Ankara'nin Çubuk ilçesinden Ankara Adliyesi'ne atanan Cumhuriyet savcisi Ercan Poyraz için ilçede veda yemegi düzenlendi.

Özel bir kirbahçesinde Kovid-19 tedbirleri altinda verilen veda yemegine, Kaymakam Adem Keles, Belediye Baskani Baki Demirbas, Ilçe Cumhuriyet Bassavcisi Hüseyin Kantar, savcilar, hakimler, avukatlar ve adliye personeli katildi.

Kendisi için düzenlenen veda yemegine katilan herkese tesekkür eden Poyraz, "Bugüne kadar sizlerle çalismaktan çok mutluydum. Burasi güzel ve verimli bir çalisma yapmamiza firsat oldu. Bana göre Çubuk adli yargi açisindan en nitelikli personellerin oldugu bir yer. Bunu bir veda olarak görmüyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kalbini kirdigim bir kisi varsa hakkinizi helal ediniz." dedi.

Daha sonra konusan Kaymakam Keles, atamalar ve görev degisikliklerinin bir bayrak yarisi oldugunu kaydederek, ilçede basarili sekilde görev yapan Poyraz'a hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Görev yaptiklari süre içerisinde çok iyi diyaloglar kurduklarini anlatan Cumhuriyet Bassavcisi Hüseyin Kantar ise hizmetlerinden dolayi Poyraz'a tesekkür etti, yeni görevinde basarilar diledi.

Konusmalarin ardindan Baskan Demirbas, Poyraz'a Türk bayragi motifli tesekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA