Samsun'da Hatice Teyzenin Pazarda Kaybettigi Kurban Parasi Zabitanin Çabasiyla Bulundu

Samsun'un Canik ilçesinde 65 yasindaki Hatice Keskin'in, semt pazarinda alis veris yaparken kaybettigi kurban parasi, zabita ekiplerinin çabasi ile bulunarak teslim edildi.

Samsun'da Hatice Teyzenin Pazarda Kaybettigi Kurban Parasi Zabitanin Çabasiyla Bulundu
Semt pazarinda alisveris yaparken, içinde kurban parasi bulunan cüzdanini kaybeden Keskin, Canik Belediyesi Zabita Müdürlügüne müracaat etti.

Zabita ekiplerinin arastirmasi sonucunda, kaybolan cüzdanin sebze tezgahi kenarinda unutuldugu belirlendi pazar esnafi Sabri Salih, tezgahinin kenarinda unutulan cüzdani ekiplere teslim etti.

Ekipler, içinde 1450 lira bulunan ve Hatice Keskin'e ait kimlik karti ve bazi özel kartlarin oldugu cüzdani, evine giderek Keskin'e teslim etti.

- "Helal paraydi. Geri gelecegini biliyordum"

Kaybettigi cüzdaninin kendisine iletilmesinden büyük memnuniyet duydugunu belirten Keskin,"Bu güzel davranislarindan dolayi cüzdanimi bulup getiren herkese çok tesekkür ederim. Ugrasmislar, bulmuslar, benim ayagima kadar getirmisler. Çok tesekkür ediyorum. Kurban parasi biriktiriyordum. Helal paraydi. Kayboldu diye hiç üzülmedim. Çünkü geri gelecegini biliyordum." dedi.

Canik Belediyesi Zabita Birimi Komiseri Irfan Birinci ise alisverise çikan insanlara daha dikkatli olmalari konusunda tavsiyede bulunarak, "Esnafimiz bu konuda zaten duyarli. Bulunan parayi her zaman teslim etmislerdir. Ama insanlarimiz da dikkatli olmalidir." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA