Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Karabük'te Ziyaretlerde Bulundu

Sehit ögretmen Senay Aybüke Yalçin'in ailesiyle görüsen Bakan Selçuk, 'Ziya Ögretmen ile Egitim Bulusmalari' etkinliginde müzik ögretmenlerinin Yalçin için seslendirdigi 'Magusa Limani' sarkisini dinledi.

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Karabük'te Ziyaretlerde Bulundu
Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Batman'in Kozluk ilçesinde 4 yil önce PKK'li teröristlerin saldirisi sonucu sehit olan müzik ögretmeni Senay Aybüke Yalçin'in Karabük'teki ailesini ziyaret etti.

Ailenin Safranbolu ilçesindeki evine giden Selçuk'u, baba Sadik Yalçin karsiladi.

Selçuk, daha sonra Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen "Ziya Ögretmen ile Egitim Bulusmalari" etkinligine katildi.

Sehit Sendogan Topçu Ilkokulu sinif ögretmeni Halil Bulut ve ögrencilerin türkü söyledigi programda, müzik ögretmenleri sehit ögretmen Yalçin için "Magusa Limani" sarkisi seslendirdi.

Basina kapali devam eden programda Selçuk, ögretmenlere hitap etti.

Partisinin AK Parti Karabük Il Baskanligina giden Bakan Selçuk, parti binasinin bulundugu Kemal Günes Caddesi'nde vatandaslari selamladi, ögrencilerle fotograf çektirdi.

AK Parti Il Baskani Ismail Altinöz'den çalismalar hakkinda bilgi alan Selçuk, daha sonra Karabük Belediyesine geçti.

Belediye binasi önünde görev yapan polis memurlariyla fotograf çektiren Selçuk'u, Belediye Baskani Rafet Vergili ve yardimcilari karsiladi.

Makamda basina kapali gerçeklesen ziyarette Selçuk, kentteki çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Selçuk'a, ziyaretlerinde Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, kaymakamlar ile kurum müdürleri eslik etti.

Bakan Selçuk, ziyaretlerinin ardindan kentten ayrildi.
Kaynak: AA