Mehmetçik Vakfi'ndan Tesekkür Ziyareti

TSK Mehmetçik Vakfi yöneticileri geçtigimiz günlerde Mehmetçik Vakfina nakit bagista bulunan Nejdet Altamay’a tesekkür ziyaretinde bulundu.

Mehmetçik Vakfi'ndan Tesekkür Ziyareti
TSK Mehmetçik Vakfi Erzurum Temsilcisi E.Albay Alp Arslan Eryilmaz, Idari Isler Uzmani Levent Tizgili ve Sehit/Gazi Aileleri, Islemleri Uzmani Irfan Canbas, Nejdet Altamay’i isyerinde ziyaret ederek kendisine silt ve berat takdiminde bulundu.

Ziyaret esnasinda; Nejdet Altamay, çok duygulandigini ve memnun kaldigini ifade ederek, Ülkemizin ve Vatanimizin bölünmez bütünlügünü koruyan Mehmetçiklerimize ve onlarin ailelerine katkida bulunmanin huzur ve mutlugunu yasadigini dile getirdi.

Vakif Temsilcisi Eryilmaz ise TSK Mehmetçik Vakfi’nin icra ettigi bu tür faaliyetlerin, ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barisin ve ulusal birligin güçlenmesine katkida bulunacagini vurgulayarak, ziyaretlerin her türlü sartlara ragmen sürdürülecegini belirtti.

Eryilmaz ayrica, TSK Mehmetçik Vakfi’nin sehit aileleri ve gaziler arasindaki sevgi ve güven duygularini, sosyal destek faaliyetleri ile güçlendirerek, yüce Türk ulusunun takdirine layik olmaya çalistigini ifade etti.

Kaynak: İHA