Ibrahim Hakki Fen Lisesi Ögrencileri Pandemi Dönemini Geri Dönüsüm Ve Sifir Atik Konusunda Bilinçlenerek Geçirdi

Erzurum Ibrahim Hakki Fen Lisesi 3D (Düsün-Degistir-Dönüstür ) adli eTwinning projesi ile ögrenci ve velilerini pandemi süresince ‘’Geri Dönüsüm ve Sifir Atik ‘’ konusunda bilinçlendirdi.

Ibrahim Hakki Fen Lisesi Ögrencileri Pandemi Dönemini Geri Dönüsüm Ve Sifir Atik Konusunda Bilinçlenerek Geçirdi
Erzurum Ibrahim Hakki Fen Lisesi Biyoloji Ögretmeni Zinat Karakas’in ortagi oldugu 10 Türkiye, 1 Azerbaycan olmak üzere 11 ortak okulun katilimindan olusan 73 ögrenci ile etkinlikler yapildi.

Geri dönüsüm ve sifir atik konusunda es güdümlü ve es zamanli çevrimiçi seminer, brosürler, karikatürler, sesli masal kitabi, bayat ekmekler çöpe degil sofraya kampanyasi, atik malzemelerden oyuncak yapimi, hayvanlar için minder yapimi, akrostis siir yazimi, tohumlar topraga etkinligi, Gelecege Nefes projesine fidan bagisi gibi etkinlikler yapildi.

Çok verimli aktif katilimli etkinliklerin yani sira teknoloji kullaniminin web 2.0 araçlariyla desteklendigi projemizde farkli illerden ortaklarla bir araya gelerek sosyal gelisime, ayrica Ögrenci ve velilere uygulanan proje degerlendirme anketleri ile de çevre bilinci olusturma konusunda da katki saglandigi belirlendi.
Kaynak: İHA