Esenyurt'ta Köpege Pompali Tüfekli Saldiri Ani Kamerada

Esenyurt’ta cadde üzerinde bulunan bir is yerine gelen pompali tüfekli sahis, ogluna havladigini iddiasi ile köpege ates etti. Saldiri ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilirken köpek veterinere götürülerek son anda kurtarildi.

Esenyurt'ta Köpege Pompali Tüfekli Saldiri Ani Kamerada


Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt’ta meydana geldi. Iddiaya göre Boxer cinsi Rose isimli 2 yasindaki bir köpek, sahibine ait is yerinin önünde dururken bir sahis tarafindan pompali tüfekle ates açilarak yaralandi. Sahsin köpegi 30 yasindaki ogluna havladigi iddiasiyla vurdugu iddia edildi. Saldirgan olaydan sonra kaçarken henüz yakalanamadi. Vücuduna pompali tüfekten gelen saçmalar saplanan köpek ise veterinere götürülerek son anda kurtarildi.

Yasanan saldiriyi anlatan köpegin sahibi Gamze Dengiz, “Olay günü ben evdeydim. Saat 11 siralarinda esim aradi. Köpegimizin vuruldugunu söyledi, ben inanmadim. Kimseye havlayip saldirmadigi için ben saka yaptigini düsündüm. Sonrasinda ciddi oldugunu söyleyince ben buraya kosarak geldim. Geldigimde dükkan kan içindeydi. Soka ugradim. Geldim köpegimi aldim, veterinere gittim. Tedaviyi yaptirdik bacaginda 2 kirik 2 tane de saçma var. Bunun içinde ameliyat olmasi gerekiyor. Hastaneye götürdüm tekrar bugün götürecegim ameliyat için. Vuran kisinin oglu buradan geçiyormus oglu çocukta degil 30 yasinda. Buradan geçerken köpek sadece havliyor. Bu da diyor ki; baba köpek bana saldirdi. Bunu demesiyle buraya geliyor pompali silahla ates ediyor. Biz sahibiyiz sonuçta buraya gelip diyebilir ‘köpeginize sahip çikin’ diye. Benim esime de dogrultmus onu da vurabilirdi. Su anda kaçan kisi henüz yakalanmadi. Yakalanmalari için yardim istiyorum” dedi.



Saldiri ani güvenlik kamerasinda

Köpege pompali tüfekle ates açilma ani ise güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde, sahislarin pompali tüfekle is yerinin önüne gelmesi ates etmeleri ve sonrasinda köpegin sahibinin sahislara tepki göstermesi yer aldi.
Kaynak: İHA