Baskan Bozkurt, Çocuklarla Spor Yapti, Forma Ve Ayakkabi Hediye Etti

Esenyurt’ta yaz spor okullari, pandemi nedeniyle verilen aranin ardindan yeniden basladi. Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, ilk derste çocuklarla spor yapti, forma ve spor ayakkabi hediye etti.

Baskan Bozkurt, Çocuklarla Spor Yapti, Forma Ve Ayakkabi Hediye Etti
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, pandemi nedeniyle Içisleri Bakanligi genelgesi dogrultusunda faaliyetlerine ara verilen yaz spor okullarinin yeniden açilmasi sonrasi ilk derse katildi.

Çocuklarla birlikte spor yapan Baskan Bozkurt, forma ve spor ayakkabi hediye etti. Öte yandan Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesindeki uzman egitmenler esliginde, 7-14 yas arasi çocuklar yaz spor okullarinda, Atletizm, Karate, Taekwondo, Futbol, Basketbol, Kung-fu, Masa Tenisi, Jimnastik, Kick Boks, Voleybol, Güres, Boks, Kort Tenisi, Bisiklet ve Kadin-Erkek Fitness egitimi alacak.

“Hem fiziksel olarak gelisecekler hem de birlik ve beraberlikleri artacak”

Spor etkinlikleri ile çocuklarin bedensel olarak gelisimine katki sagladiklarini ve sosyallestigine dikkat çeken Baskan Bozkurt, pandemi sonrasi spor faaliyetlerinin artiracaklarini ifade etti.

Baskan Bozkurt, “Gerçekten çok güzel bir program. Uzun süredir yapmak istedigimiz ama pandemiden dolayi yapamadigimiz bir programdi. Insallah salgin hastalik azalirsa bunun devami gelecek. Bugün 7-14 yas araligindaki çocuklarimiza spor yapmak, bedenlerini gelistirmek, keyif almak, birbirleri ile olan diyaloglarini artirmalari için bir program baslattik. Onlarin ayni zamanda kiyafet ve ayakkabi gibi ihtiyaçlarini da ücretsiz olarak karsiliyoruz. Ögretmenlerimiz çocuklara dersler verecek, hem eglenecekler, kondisyon olarak kendilerini gelistirecekler hem de dostluk, birlik ve beraberliklerini gelistirecekler. Birbirlerini taniyip arkadasliklari güçlenecek. Bu önemli ve güzel bir etkinlikte burada oldugum için de kendimi mutlu hissediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA