Susurluk'ta Yeni Otobüs Terminali Törenle Hizmete Açildi

Balikesir’in Susurluk ilçesinde 11 bin 15 metrekare alanda yapimi tamamlanan sehirlerarasi otobüs terminalinin açilis töreni yapildi.



Günlük ortalama 300 araç ve 5 binden fazla kisiye hizmet edecek terminalin yapiminin yani sira baglanti yollari da asfaltlanarak güvenli ve konforlu bir hale getirildi.

Açilis töreninde konusan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, ulasimin bir bütün oldugunu ve bunu düsünerek yatirimlar yaptiklarini söyledi.

Yilmaz, su ifadeleri kullandi:

“Biz çalismalarimizi yaparken tüm belediye baskanlarimizla, meclis üyelerimizle hep dogrulari, sehrin öncelikleri ve ihtiyaçlarini konustuk. Biz, insanlar ‘Balikesir güvenli ve huzurlu sehirdir, insani üretken ve çaliskandir, burada yasayan hava kirliligini yasamaz, trafik sorununu yasamaz. Huzur ve güven vardir, okullarinda iyi egitim, hastanelerinde iyi bakim vardir. Kisacasi ekonomik sehirdir, sebze ve meyveyi taze yersiniz’ desinler istiyor ve bunun için gayret ediyoruz. Ama sehircilik birlikte yapilacak bir is. Bu konuda Susurluk’un destegini her zaman yanimizda hissediyoruz, sag olsunlar. Bölgenin ihtiyaçlarini karsilamakta yetersiz kalan, kullanim ömrünü tamamlamis otobüs termalinin yerine; daha modern, daha konforlu ve daha güvenli bir terminali Susurluk’umuza kazandirdigimiz için mutluyuz. Yeni terminalin Susurluklu hemsehrilerime ve bölgeye hayirli olmasini diliyorum."

Balikesir Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Riza Tekin ile Susurluk Belediye Baskani Nurettin Güney de konusmalarinda Büyüksehir Belediyesine yatirimlari için tesekkür etti.

Törene, AK Parti Il Baskan Vekili Vahdettin Çiftçi, Susurluk Ilçe Baskani Melih Bagirgan, eski Susurluk Belediye Baskani Ismail Günes, soförler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: AA