Muharrem Ince'den Kemal Kiliçdaroglu Ve Zeydan Karalar'a Tepki

Memleket Partisi Adana Il Baskanligi binasi Memleket Partisi kurucusu Muharrem Ince’nin katilimiyla açildi. Ince, kente ziyareti öncesi zabita ekiplerince afislerinin indirtilmesi nedeniyle Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a tepki gösterdi. Ince, Kemal Kiliçdaroglu’nun da ‘Saraydan para alip parti kuranlar var’ ifadesi içinde, "Saraydan para alip parti kuran serefsiz, ahlaksizdir. Para almadan saraydan aldi diye de iftira atan serefsizdir, alçaktir" dedi.

Muharrem Ince'den Kemal Kiliçdaroglu Ve Zeydan Karalar'a Tepki


Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin il baskanligi binasinin açilisi için Adana’ya geldi. Baskan Ince, otobüs esliginde parti binasinin önüne gelerek vatandaslarla sohbet ederek fotograf çektirdi.

"Ince Memed gibi davran"

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapasa Caddesi’nde yapilan açilis töreni öncesi konusan Ince, zabita ekiplerince afislerinin indirtilmesi nedeniyle Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a tepki gösterdi. Ince, “Zeydan Karalar, sen Muharrem Ince’nin afislerinden ne istiyorsun da zabitaya indirttin. Burasi Adana, burasi Ince Memed’in memleketi onun gibi davran Abdi aga gibi davranma. Ince Mehmet gibi davran. O afislerin, bayraklarin içerisinde belediyenin, müteahhittin, hazinenin, rantin parasi yok. Alin teri var. O otobüste 81 yürekli insanin parasi var orada. Illerde de o yürekli insanlarin parasi var. Senden o afislerin parasini alacagim haberin olsun. Abdi agalara yer yok. Benim adim Ince Muharrem sende Ince Memed’e yakisir gibi davran. Ne diye indiriyorsun benim afisimi. Bak lazim olurum sana bir gün. Unutma bunu. Yazarim defterin bir kenarina” diye konustu.



Istanbul’da kendilerini bir ilçe belediye baskaninin ziyaret ettigini, yardimda bulunmak istedigini de söyleyen Ince, “Helal parayla asilmis afislere dokunma, çarpilirsin. En kisa sürede buraya Il Kongresi için bir daha gelecegim ve afislerimi asacaksiniz, görecegim” ifadelerini kullandi.

"Iddialari arastirmak için imza destegi versinler"

Kemal Kiliçdaroglu’nun ‘Saraydan para alip parti kuranlar var’ ifadesine de tepkisini gösteren Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, daha sonra sunlari söyledi:

“Bizim 3 milletvekilimiz Meclise bir önerge hazirladilar. Saraydan para alan, parti kuran kimse Meclis bunu arastirsin dediler. Bu önergenin isleme girebilmesi için 20 milletvekili lazim. Biz yeni kurulduk ve 3 milletvekili lazim. Madem iddiayi ortaya atiyorlar gelip imza destegi vermeleri lazim ama kimse gelip imza destegi vermemis. Saraydan para alip parti kuran serefsiz, ahlaksizdir. Para almadan saraydan aldi diye de iftira atan serefsizdir, alçaktir. Ben sesimi çikartinca biz Muharrem Ince’yi kastetmedik dediler. Kimi kastettin. Çiksin Ali Babacan, Mustafa Sarigül, Ahmet Davutoglu’da konussun. Benden baska da niyeyse kimse konusmuyor. Anlamiyorum.”

Konusmanin ardindan Muharrem Ince ve esi Ülkü Ince gökyüzüne güvercin saldi. Daha sonra kurdele kesilerek parti il binasi açildi.
Kaynak: İHA