Keçiören ÇEM'de Dolu Dolu Yaz Okulu

Ankara Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, 1 Haziran’da yaz okuluna baslayan Çocuk Egitim Merkezi’ndeki (ÇEM) miniklerin verimli ve eglenceli bir egitim dönemi geçirdiklerini söyledi. Altinok, “Temizlik, maske ve mesafe (TMM) kurallari uygulanarak Çocuk Egitim Merkezimizde yaz okulu egitimlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarimizi hem bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere tesvik edecek olan egitimler veriyoruz hem de onlara Keçiören’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek yasadiklari kenti tanimalarini sagliyoruz” dedi.

Keçiören ÇEM'de Dolu Dolu Yaz Okulu
Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 1 Haziran’da yaz okulu egitimlerine baslayan ÇEM, uzman ögretmen kadrosu ve farkli yas gruplarindan ögrencilerle dolu dolu bir yaz dönemi geçiriyor. Her bir ögrencinin 2 haftalik egitim sürecinin bulundugu yaz okulunda 15’er kisilik siniflarda bilim ve kültür temelli egitimler veriliyor. ÇEM yaz okulu tamamlandiginda yaz döneminde toplamda 90 ögrenci buradaki egitimlerden faydalanmis olacak.

ÇEM yaz okulunun çocuklar için motivasyon kaynagi oldugunu söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “ÇEM’de egitim gören çiçek ve meleklerimiz için beceri ve yetenek odakli atölye çalismalari yürütüyoruz. Belli günlerde de Keçiören gezisi düzenleyerek ilçemizdeki önemli yerleri onlara tanitiyoruz. Ailelerin ve bizlerin göz bebegi olan yavrularimiza parlak bir gelecek sunmak ve onlari tüm kötülüklerden, tuzaklardan korumak için bilimi hedef gösteriyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA