Intihardan Vazgeçirmeye Çalistigi Sahis Tarafindan Öldürüldü

Gaziantep’te aracinda intihar etmek isteyen sahis, kendisini intihar etmemesi için ikna etmeye çalisan vatandasi öldürdü.

Intihardan Vazgeçirmeye Çalistigi Sahis Tarafindan Öldürüldü
Olay, aksam saatlerine dogru Sahinbey ilçesi Akkent Mahallesi’ndeki bir sitenin önünde yasandi. Iddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunlari olan ve madde bagimlisi oldugu ögrenilen M.Y. isimli sahis, otomobilinin içinde intihar etmek istedi. Bu esnada yolun karsisinda bulunan market isletmecisi Oktay D., durumu fark ederek olaya müdahale etti. Araç içerisinde bulunan M.Y.’yi intihardan vazgeçirmeye çalisan Oktay D., uzun süre dil döktü. Daha sonra öfkelenmeye baslayan M.Y., elindeki silahla Oktay D.’ye ates etti.

Talihsiz adam, intihardan vazgeçirmeye çalistigi sahsin silahindan çikan kursunlar sonucu agir yaralandi. Yasanan olayin ardindan polis ve saglik ekiplerine haber verildi.

Oktay D., olay yerine gelen saglik ekiplerinin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Vatandaslar linç etmeye kalkti

Yasananlara öfkelenen çevredeki vatandaslar ise M.Y. isimli sahsi linç etmeye çalisti. Olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlisini gözaltina alirken, çevrede genis güvenlik önlemi alindi.

Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA