'BESMEK Genel Sergi Ve Festivali' Bakan Derya Yanik'in Katilimiyla Açiliyor

Beyoglu Belediyesi Sanat ve Meslek Egitimi Kursu’nda (BESMEK) egitim alan ögrencilerin, ögretmenleri ile birlikte olusturduklari ürünlerin sergilenecegi “BESMEK Genel Sergi ve Festivali”in açilisi, 18 Haziran’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’in katilimiyla gerçeklestirilecek.

Beyoglu Belediyesi Sanat ve Meslek Egitimi Kursu’nda (BESMEK) egitim alan ögrencilerin, ögretmenleriyle birlikte olusturduklari genis ürün yelpazesi; 18 Haziran’da saat 18.00’de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’in katilimiyla gerçeklesecek açilista sergilenecek.

Beyoglu Belediyesi Hasköy Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeki açilista sergilenecek ürünler arasinda; El Sanatlari Teknolojileri basligi altinda Sis Örücülügü, Amigurumi Bebek Yapimi, Rölyef, Ahsap Oyma, Ahsap Boyama, Igne Oyasi, Atik Kagittan Aksesuar Yapimi, Tel Kirma Yapimi, Hesap Isi Yapimi, Mozaik, Tezhip, Resim, Kaligrafi, Sepet Örücülügü, Polimer Kilden Aksesuar Yapimi ve Giyim Üretim Teknolojileri alanindan örnekler bulunacak.

Sergi alaninda, Hezarfen Anaokulu ögrenci ve ögretmenlerinin olusturduklari “geri dönüsüm konusunda farkindalik olusturmak” amaciyla atik malzemelerden olusturulan hayvanat bahçesi de yer alacak.

“BESMEK Genel Sergi ve Festivali”nde ayrica sergi alani iki bölüme ayrilacak. Bir kisminda sergilenecek ve satisi yapilacak ürünler; diger alanda ise sahne gösterileri, workshop ve stand etkinlikleri yapilacak. Sergi 27 Haziran tarihine kadar gezilebilecek.
Kaynak: İHA