Akilli Sehirler ICSG 2021'De Masaya Yatiriliyor

Akilli sehirler, teknoloji, su, çevre ve enerji sektörlerinin karar vericilerini bir araya getiren 8. Uluslararasi Istanbul Akilli Sebekeler ve Sehirler Kongre ve Fuari ICSG 2021, Türksat’in iletisim sponsorlugunda basliyor.

Iletisim sponsorlugunu Türksat’in üstlendigi 8. Uluslararasi Istanbul Akilli Sebekeler ve Sehirler Kongre ve Fuari ICSG 2021, Ulastirma ve Altyapi Bakanligi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi, Çevre ve Sehircilik Bakanligi, Ticaret Bakanligi, Kültür ve Turizm Bakanligi ile Disisleri Bakanliginin destekleri, Akilli Ulasim Sistemleri Dernegi’nin (AUSDER) katkilariyla 17-18 Haziran’da Istanbul Lütfi Kirdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Kamu ve özel sektörün üst düzey temsilcilerini bir araya getirecek ICSG 2021’de dijital altyapi ile sekillenen sehirlere yönelik ekonomik gelismenin ve yasam kalitesindeki artisin önemli bir araci olarak görülen “Akilli Sebekeler ve Akilli Sehirler” ele alinacak. Akilli sehir, sebeke ve akilli enerjiye dair çözüm önerilerinin global ölçekte masaya yatirilacagi ICSG 2021’in bu seneki ülke partneri ise Isveç. Akilli ulasim sistemleri alaninda faaliyet gösteren kisi, kurum ve kuruluslari desteklemek amaciyla ICSG 2021 çerçevesinde bu sene 4’üncüsü düzenlenen AUS Türkiye Ulasimda Aklin Yolu Ödülleri de sahiplerini bulacak.

Her yil daha fazla sayida proje ve çalismanin basvurdugu ödüllere bugüne kadarki en yüksek katilimla 59 basvuru gerçeklesti. Covid-19 önlemleri çerçevesinde iki gün boyunca saat 10.00-17.00 saatleri arasinda ziyarete açik olacak ICSG 2021’e katilmak isteyen tüm ziyaretçiler fuar alaninda kayit yaptirabilecek.
Kaynak: İHA