Toplu Açilis Ve Temel Atmalar Ile Haliliye'ye Kalici Eserler Kazandiriliyor

Haliliye Belediyesi tarafindan ilçede hizmete sunulan parklar, hali sahalar, asfalt serim çalismalari ile Sancaktar Mahallesi’nde yapimina baslanilan cami, çok amaçli salon, park ve semt pazarinin temeli için toplu açilis ve temel atma töreni düzenlendi. Törende konusan Belediye Baskani Mehmet Canpolat, ilçeye kazandirdiklari kalici eserlerin sayisini her geçen gün arttirmayi hedeflediklerini kaydederek, hizmete sunulan ve temeli atilan projelerin hayirli olmasini diledi.

Toplu Açilis Ve Temel Atmalar Ile Haliliye'ye Kalici Eserler Kazandiriliyor
Sancaktar Mahallesi’nde çok amaçli salon, semt pazari, cami ve park temeli ile merkez ve kirsal asfalt çalismalari, 27 adet park, 5 hali saha açilisi için toplu açilis ve temel atma töreni düzenlendi.

Törene Baskan Mehmet Canpolat’in yani sira baskan yardimcilari, meclis üyeleri ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mücahit Yanilmaz, AK Parti Sanliurfa Il Baskani Abdurrahman Kirikçi, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Kaymakami Metin Esen, AK Parti Haliliye Ilçe Baskani Ibrahim Eyyüpoglu, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Demet Saatçi Güven, Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Emre Karaçizmeli, AK Parti Haliliye Ilçe Gençlik Kollari Baskani Emin Demirkol ve mahalle sakinleri katildi.



Törenin açilisinda konusan Baskan Mehmet Canpolat, hizmetlerin Haliliye’ye hayirli olmasini dileyerek, “Bugün burada Sancaktar Mahallemizde semt pazari, park, cami ve çok amaçli salonun hep birlikte temelini atacagiz. Bir taraftan yeni temeller atarken, insaatlarimiz devam ederken ve atacagimiz temellerle birlikte bir taraftan da insallah bugün açilislarini gerçeklestirecegiz. Bizler Haliliye Belediyesi olarak söz vermistik. Canla basla baslamistik suanda cani gönülden devam ediyoruz. Sizlerin vermis oldugu destek, güler yüz, teveccüh ve oylarla birlikte sizlerin güvenini bosa çikarmamak adina elimizden gelen tüm gayreti ortaya koydugumuzu ifade ederim. Bu hususta sürekli bizlere rehberlik eden, önderlik eden basta degerli geçmis dönem Mücahit baskanim olmak üzere, tüm buradaki protokol üyelerine ve en önemlisi de kendileriyle sürekli istisarede bulundugumuz Haliliye halkina sükranlarimi arz eder, tekraren geldiginiz için saygilar sunar, sevgilerimi sunarim.” dedi.



Iki mutlulugu birlikte yasiyoruz

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mücahit Yanilmaz ise temel atma ve açilislarla iki mutlulugu bir arada yasadiklarinin altini çizerek, “Bugün Haliliye ilçemizde hem temel atma hem de açilis törenlerini birlikte gerçeklestiriyoruz. Bu iki mutlulugu birlikte yasamamiza vesile olan ve canla basla, gayretle çalisan Haliliye Belediye Baskanimiz, degerli kardesim Mehmet Canpolat baskanimizi tebrik ediyorum. Basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Tebrik ediyorum

Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül de Baskan Mehmet Canpolat’in adaylik sürecinde verdigi tüm sözleri teker teker tuttugunu kaydederek, “Canla basla diyordu baskanimiz ve gerçekten ‘benim zamana ihtiyacim var, biraz zaman geçsin’ diye düsünmedi ve canla basla çalismalarina basladi.

Kendisini tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Il Baskani Abdurrahman Kirikçi, gösterdigi gayretlerden dolayi Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkür ederek, “Hizmetler noktasinda çabasindan, gayretinden dolayi Haliliye Belediye Baskanimiz Mehmet Canpolat’a tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



Sanliurfa için canla basla

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat da Baskan Mehmet Canpolat’in canla basla, sehre hizmet ettigini ifade ederek, “Sanliurfa’da artik belediye çalismalariyla insanlarin önüne gidip, o sekilde daha ileri bir Sanliurfa için çalismalarimizi sürdürecegiz. Bu dogrultuda baskanlarimiz canla basla sehre hizmet etmeye devam ediyor. Baskanlarimiza, hemserilerimiz adina tesekkür ediyoruz” diye konustu.



Haliliye Kaymakami Metin Esen, yaptigi konusmada Baskan Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden dolayi tesekkür ettigini söyledi.

Ilçe Baskani Ibrahim Eyyüpoglu da Baskan Mehmet Canpolat’in kisa sürede dev eserleri hizmete sundugunun altini çizerek, yapilan çalismalarin Haliliye’ye hayirli olmasini diledi.

Son olarak konusan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus ve Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, temeli atilan ve açilisi yapilan tesislerin önemine dikkat çekerek, Baskan Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden dolayi basarilar dilediler.

Konusmalarin ardindan hizmete sunulacak park, hali saha ve asfalt çalismalariyla ilgili 4 noktaya telekonferans sistemiyle baglanildi. Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mücahit Yanilmaz, hizmetlerin hayirli olmasini diledi ve ardindan davetliler butona basarak toplu açilis ve temel atma törenini gerçeklestirdi.

Mahalle sakinleri de yapilan hizmetleri taktir ettiklerini ifade ederek Baskan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA