Siirt'te Ögretmenlerin Katkilariyla Bir Ilkokula Hobi Ve Oyun Odasi Kazandirildi

Siirt'te bir grup ögretmenin öncülügünde olusturulan hobi ve oyun odasi ile Basiskele Besiktaslilar Derneginin katkilariyla yaptirilan kütüphanenin açilisi gerçeklestirildi.



Vali ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, "Sen de Bir fidan Dik" sosyal sorumluluk projesi kapsaminda Sehit Davut Ilbas Ilkokulunda yaptirilan hobi ve oyun odasi ile kütüphanenin açilisindaki konusmasinda, emegi geçenleri kutladi.

Conkbayir Mahallesi'ndeki ögrencilerin, güzel bir kütüphane ile oyun ve hobi odasina kavustugunu söyleyen Hacibektasoglu, "Her sey çocuklarimiz, gelecegimiz için. Okulumuza bu vesileyle güzel bir hizmet kazandirildi. Sen de Bir Fidan Dik kampanyasini yürüten ögretmenlerimize ve tüm Besiktaslilar Dernegine tesekkür ediyorum." dedi.

Basiskele Besiktaslilar Dernegi Baskan Yardimcisi Cüneyt Tomaroglu da kütüphane açilisi için Kocaeli'den Siirt'e geldiklerini belirterek, "Buradaki eser mesafeler ne kadar uzak olsa da her seyin yapilabilecegine bir örnektir. Bu yaptigimiz proje bundan sonra yapacaklarimiz için bir mihenk olacak." diye konustu.

Hacibektasoglu, açilisin ardindan beraberindekilerle kütüphane, hobi ve oyun odalarini gezdi, çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Programa, Il Emniyet Müdürü Saruhan Kizilay, Il Milli Egitim Müdürü Deniz Edip ile ögretmen ve ögrenciler katildi.

Kaynak: AA