Didim Belediye Baskanina Beyzbol Sopali Saldiri

Aydinin Didim ilçesinin CHP’li Belediye Baskani A. Deniz Atabay ve sahsi avukatina kimligi belirsiz kisiler tarafindan beyzbol sopali saldiri gerçeklesti. Baskan Atabay ve avukati saldirida yaralanirken, polis olayla ilgili sorusturma baslatti.

Didim Belediye Baskanina  Beyzbol Sopali Saldiri
Edinilen bilgiye göre, Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay ve sahsi avukati aksam yemeginin ardindan kahve içtigi sirada saldiriya ugradi. Iddiaya göre, D-Marin Didim Marina da bulunan Key-f Restaurant & Cafe de sahsi avukati ile aksam yemeginde bulusan Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay, yemek sonrasi kahve içtigi sirada yasli bir kisinin restorana girmesin hemen ardindan 4 kisinin saldirisina ugradi. Ellerinde beyzbol sopalariyla restorana giren 4 kisi bir anda Belediye Baskani Atabay ve avukatina saldirdi. Saldirida Baskan Atabay ve avukati kanlar içinde kalirken, saldirganlar garsonlarin müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Olayin duyulmasinin ardindan olay yerine emniyet güçleri sevk edilirken, Belediye baskan yardimcilari ile çok sayida belediye personeli olay yerine geldi. Baskan Atabay ve sahsi avukati saglik kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Baskan Atabay ve avukatinin Didim’deki saglik kontrolünün ardindan kendi imkanlariyla ADÜ Tip fakültesine kontrol amaçli gittikleri ögrenildi. Isyerinin güvenlik kameralarini inceleyen emniyet güçleri süphelilerden birini yakalayarak göz altina alirken, diger süphelilerin yakalanmasi için arastirmalarini sürdürüyor.

“TÜM KADROLARLA BASKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Olayin duyulmasinin ardindan Didim’e gelen CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir Didim belediyesi önünde açiklamalarda bulundu. Çankir “Talihsiz bir haber aldik ve buraya intikal ettik. Didim Belediye Baskanimiz Deniz Atabay’a, mefhum bir saldiri bilgisi aldik. Saglik durumu genel olarak iyi; Aydin Valiligi, Didim Kaymakamligi, Il Emniyet ve Ilçe emniyet müdürlügü yetkililerimiz gerekli çalismalari yapiyorlar. Önümüzdeki saatlerde faillerin yakalanmasi da tarafimiza iletilecek. CHP olarak tüm kadrolarimizla belediye baskanimizin yanindayiz. Bugüne kadar hiçbir illegal islere pabuç birakmadik. Bundan sonrada birakmayacagiz.”dedi.

Kaynak: İHA