Lavanta Tarla Günlerinde Müzik Resitali

Edirne’de düzenlenen Lavanta Tarla Günlerinin üçüncü gününde ziyaretçiler, üflemeli orkestrasi esliginde çesitli oyun havlari oynayarak müzikler esliginde gönüllerince eglendi.

Lavanta Tarla Günlerinde Müzik Resitali
Edirne’de düzenlenen Lavanta Tarla Günleri, ilk iki günde oldugu gibi üçüncü gününde de yogun bir sekilde ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Etkinlik alanina gelen vatandaslar, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvari Üflemeli Orkestrasi esliginde çesitli oyun havalari oynayarak gönüllerince eglendi. Havadan da görüntülenen etkinlikte birbirinden güzel görüntüler ortaya çikti.

Korona virüs pandemisinin stresini oyun oynayarak atlattilar

Pandemi sürecinde evde çok sikildiklarini ve buradaki etkinliklerle moral bulduklarini söyleyen ziyaretçilerden Canan Tozdagan, “Pandemi sürecinde o kadar çok bunaldik ki bugün buraya moral, motivasyon yakalamak için geldik. Lavantalari çok çok seviyoruz ve meditasyon yapiyoruz. Mor enerjiyi almak için geldik ve müzik esliginde çok güzel oldu. Adeta bu ortama bayildik diyebilirim” ifadelerini kullandi.

"Beni görenler çok sasiriyor"

Giydigi elbise ile dikkatleri üzerine çeken Melis Erdag, “Burada oldugum için çok mutluyum. Biz etkinliklerimizi dogadan ilham alarak tasarliyoruz. O yüzden çok mutluyuz. Normallesme döneminde de çok güzel bir moral oldugunu düsünüyorum. Pandemi döneminde oldugumuz için uzun zaman boyunca disari çikamayan vatandaslarimiz beni bu sekilde görünce çok sasiriyorlar ve fotograf çektirmek istiyorlar. Lavanta tarlalarina özel tasarimli elbisem her yas grubunun dikkatini çekiyor. Ben de hepsiyle güzel anilar biriktiriyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA