Giresun'dan Suriye'ye 8 Tir Yardim Malzemesi Gönderildi

Giresun Il Müftülügü ile Türkiye Diyanet Vakfi Giresun Subesi is birliginde hayirseverlerin destegi ile hazirlanan 8 tir, dualarla Suriye’ye ugurlandi.

Giresun'dan Suriye'ye 8 Tir Yardim Malzemesi Gönderildi
Suriye’ye gönderilen yardim tirlari için Seyit Mevlana Sadreddin Efendi Cami önünde düzenlenen törende konusan Il Müftüsü Ramazan Topcan, kampanyanin gerçeklesmesinde emegi geçen ve destek olanlara tesekkür etti.

Il Müftüsü Ramazan Topcan güzel bir çalismaya imza atildigini belirterek “Suriye’de iç savasin basladigi ilk günden itibaren bölge halkinin yaninda yer alan Türkiye Diyanet Vakfi (TDV), insani yardimdan egitime, gidadan giyecege, yakacaktan barinmaya kadar hayata dokunan her alanda savas magduru ailelere destek olmaya devam ediyor. Iyilik hareketi Giresun’da yasatiliyor. Sadece kendi varligimizin devami için degil, ayni zamanda ümmet için çirpinan bir millet olduk, bugün de var olacagiz. Yarin da ayni duygu içerisinde olacagiz. Basta din gönüllülerimiz olmak üzere kampanyanin gerçeklesmesinde emegi geçen ve destek olan ilçe müftülerimize, hayirsever vatandaslarimiza ve Giresunlu kardeslerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Il Müftüsü Topcan’in yaptigi duanin ardindan 8 tir, Suriye’ye dogru yola çikti.
Kaynak: İHA