Bir Fidan Bin Nefes Projesiyle Fidanlar Toprakla Bulustu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlilik Projeleri Merkezi (TDP) dersi kapsaminda GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarimi Bölümü ögrencileri tarafindan “Bir Fidan Bin Nefes Projesi” fidan dikme etkinligi düzenlendi.

Bir Fidan Bin Nefes Projesiyle Fidanlar Toprakla Bulustu
Pandemi sartlari nedeniyle ögrencilerin bulundugu sehirlerde gerçeklestirilen, GAÜN Ögretim Üyesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Nazan Avcioglu Kalebek ve 61 ögrencinin katildigi etkinlik ile Türkiye’nin farkli sehirlerinde park, bahçe, tarla ve mezarlik gibi farkli mekanlarda 100 adet fidan dikildi.

Projenin hedeflerinden birisinin üniversite ögrencilerinin çevre sorunlarina farkindalik olusturmasi oldugunu vurgulayan Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Nazan Avcioglu Kalebek, çesitli meyve ve çam fidanlarinin toprakla bulusturuldugunu söyledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarimi Bölüm Baskani Doç. Dr. Ebru Çoruh ise GAÜN Toplumsal Duyarlilik Projeleri Merkezi ve ögrencilere tesekkür ederek, bu anlamli ve güzel etkinlikte birlikte çalismaktan mutluluk duyduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA