Sahinbey'de Malazgirt Camii'nin Temeli Atildi

Sahinbey Belediyesi ve hayirsever Arslan ailesinin katkilari ile yapilacak olan Malazgirt Mehmet Arslan Cami’nin temeli düzenlenen törenle atildi.

Sahinbey'de Malazgirt Camii'nin Temeli Atildi
Sahinbey Belediyesi ve hayirsever Arslan ailesi tarafindan Malazgirt Mahallesi’ne yaptirilan Malazgirt Mehmet Arslan Camii’nin temel atma törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Tasdogan, Sahinbey Ilçe Kaymakami Tahir Sahin, Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Mehmet Berk, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, AK Parti Sahinbey Ilçe Baskani Av. Hasan Teke, protokol üyeleri ve vatandaslar katildi.



"Baskanimizla gurur duyuyoruz"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Sahinbey ilçesinin her kösesinde insan odakli hizmetler ve çalismalar yapildigini belirterek “Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu ilçemizin her kösesinde sosyal tesisler, taziye evleri, gençlik merkezleri ve camiler yaparak sehrimizin ve ilçemizin daha yasanilabilir olmasi için elinden geleni yapiyor. Bu anlamda kendisiyle gurur duyuyoruz. Sahinbey’in her kösesinde bir hizmet var. AK Parti belediyeciliginin hizmet anlayisi ile insani merkeze alan ve insan hayatina dokunan çalismalar yapiliyor. Tüm belediyelerimizle gurur duyuyoruz. Yapilan çalismalardan dolayi Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ederim” dedi.



"Türkiye’nin örnek belediyesi"

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Tasdogan, Sahinbey Belediyesi’nin yaptigi hizmetlerin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan Türkiye’ye örnek gösterildigini belirterek, “Allah Sahinbey Belediyemizi nazarlardan korusun. Her hafta ilçenin bir kösesinde yapilan hizmetin programi var. Devletimizin Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan, Sahinbey Belediyemizi Istanbul’a ve Türkiye’ye örnek gösteriyor. Malazgirt gibi ismini destanlardan alan bir mahalleye yapilan bu hizmetten dolayi Allah Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’ndan ve katki veren Arslan ailesinden razi olsun. Camimiz mahallemize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

"Sahinbey hizla büyüyor"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, yapilan hizmetlerle vatandasin hayatini kolaylastirmak istediklerini belirterek, “Sahinbey hizla büyüyen bir ilçe. Malazgirt Mahallemiz de bu büyüme ile gelisen bir mahallemiz. Göreve geldigimizde 683 bin kisi olan nüfusumuz 1 milyon 250 bin’e çikti. Türkiye’nin nüfus anlaminda en büyük ilçesiyiz. Dolayisiyla yeni kurulan mahallelerimize yeni hizmetler getirmek durumundayiz. Daha önce Malazgirt Mahallemize yapmis oldugumuz Hasim Bakbak Camii’ni hayirseverimiz ve belediyemizin katkilariyla faaliyete geçirmistik. Mahallemize ikinci camimizin temellerini attik. Hayirsever Arslan ailesi ile birlikte caminin yapimini Kasim ayinda tamamlayacagiz. Malazgirt Mahallemize daha önce 6 park ve taziye evi yaptik. Göreve geldigimizde ilçemizde taziye evi yokken. Suanda 280 tane bay-bayan taziye evimiz var. Vatandaslarimiz buralari sadece acili günlerinde degil ayni zamanda açilan kurslarda da kullaniyor. Mahallemizdeki gençlerimize 628 tane tablet dagitimi gerçeklestirdik. Gençlerimiz için ayrica bir hali saha yaptik. Malazgirt Mahallemiz ’in Pazar yeri ihtiyaci var. O konuda da çalismalarimizi sürdürüyoruz. Amacimiz vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak” seklinde konustu.



"Baskanimizdan Allah razi olsun"

Malazgirt Cami’nin yapimina destek olan hayirsever Mehmet Arslan, yapilacak olan Caminin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu ile birlikte böyle bir caminin yapimina vesile oldugumuz için oldukça mutluyum. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA