Manisa Büyüksehir'den Evi Yanan Ailelere Destek

Manisa Büyüksehir Belediyesi, il merkezi ve ilçelerde evleri yanan ailelere esya yardiminda bulundu.

Manisa Büyüksehir'den Evi Yanan Ailelere Destek
Yatirim ve hizmetlerini yapmaya devam eden Manisa Büyüksehir Belediyesi ayni zamanda sosyal belediyecilik görevini de yerine getirerek vatandaslarin yaninda olmaya sürdürüyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi, il merkezi, Gördes ve Selendi ilçesinde evleri yanarak esyalari kullanilmaz hale gelen 4 aileye esya yardimi yapti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, evlerinde çikan yangin sonucu esyalari kullanilmaz hale gelen Yunusemre ilçesindeki Erdal Makaç ve Ali Topçu’ya, Gördes ilçesinde Muharrem Uslu ve Selendi ilçesindeki Yunus Gökmen’e ev esyasi ve beyaz esya yardiminda bulundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ergün Aksoy ve Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri ve Fevzi Çakmak Mahalle Muhtari Musa Sezer, Manisa’nin Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden Erdal Makaç’a esyalarini teslim etti. Yunusemre ilçesi Yuntdagköseler Mahallesinde ikamet eden Ali Topçu’ya ise heyete Manisa Büyüksehir Muhtarlar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de eslik ederek esya teslimi gerçeklestirildi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ve geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Danismani Ustamehmetoglu ve Daire Baskani Aksoy, baslarina gelen yangin afetinin yeniden yasanmamasi temennisinde bulunarak geçmis olsun dileklerini iletti.

Il merkezinde yapilan esya yardimlarinin yaninda ilçelerde de esya yardimlari ailelere ulastirildi. Gördes ilçesi Ulgar Mahallesinde ikamet eden ve yanginda esyalari kullanilmaz hale gelen Muharrem Uslu’ya esyalari, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi görevlisi Kadir Evkaya ve Manisa Büyüksehir Belediyesi Gördes Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Mustafa Gün, Selendi ilçesi Tavak Mahallesinde ikamet eden ve yangin sonucu esyalari kullanilmaz hale gelen Yunus Gökmen’e ise esyalari yine Kadir Evkaya ve Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Sakin Gürbüz tarafindan teslim edildi. Yangin sonucu esyalarini kaybeden aileler, Manisa Büyüksehir Belediyesinin kendilerine yaptigi desteklerden dolayi mutluluklarini ifade ederken iletirken, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA