Kabugunu Kiran BUTTIM'in Istihdama Katkisi Artacak

Osmangazi Kaymakami Zafer Orhan’i ziyaret eden BUTTIM Baskani Sadik Sengül, kabugunu kiran ticaret merkezinin yeni isleyisiyle istihdama katkisini artiracagini söyledi.

Kabugunu Kiran BUTTIM'in Istihdama Katkisi Artacak
BUTTIM Yönetim Kurulu Baskani Sadik Sengül, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Tamam ve Ibrahim Toprak ile birlikte Osmangazi Kaymakami Zafer Orhan’i ziyaret etti. Sengül, ticari canliligin artmasiyla birlikte istihdama daha fazla katki saglayacaklarini dile getirdi. BUTTIM’in 57 ilden daha kalabalik olan Osmangazi’de yer almasinin önemli avantajlar sagladigina vurgu yapan Yönetim Kurulu Baskani Sadik Sengül, “Merkezimizin, ülke ekonomisine yüzde 46 oraninda katki saglayan Bursa’nin ana arterlerinin kesistigi bir konumda olmasi, tüccarimizin ve diger kat maliklerimizin aglarini genisletmesine imkân taniyor. Bölgemize yurt disindan çok sayida müsteri geldigi için turizme de dolayli katkilar sagliyoruz. Bu bilinçle kentimizin dinamikleri ile sik sik yaptigimiz istisarelerle sorunlarimizi kisa sürede çözüme kavusturuyor ve bölgemizin is esnekligini artiriyoruz. Kent dinamikleri ile görüsmeler kapsaminda nüfusu yaklasik 12 bin olan Merkez’imize saglik istasyonu kazandirmak için Il Saglik Müdürlügü ile de kollari sivadik. Yine Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü ile çevre düzenlemesi çalismalari için yeni bir süreci baslatmanin mutlulugunu yasiyoruz” ifadelerini kullandi.

BUTTIM’in Bursa’da ticaret tarihinin temelini olusturan önemli yapilardan biri oldugunu kaydeden Osmangazi Kaymakami Zafer Orhan da “Ilçemizde ülke ekonomisine önemli kazanimlar saglayan BUTTIM, istihdam noktasinda çok önemli bir islev görüyor. Ekonominin yani sira sosyal hayata da dokunan çalismalarini yakindan takip ediyor ve destekliyoruz. Kentimizin ekonomik planlamasinda kaldiraç görevi üstlenen BUTTIM’in, Bursa’mizin ‘tekstil baskenti’ unvanini kazanmasinda stratejik rol üstlendiginin farkindayiz. BUTTIM ile birlikte ilçemizin, kentimizin ve dolayisiyla ülkemizin kalkinmasini saglayacak güç birliklerine her zaman açigiz” dedi.

BUTTIM Baskani Sengül, ziyaretin sonunda Kaymakam Orhan’a dokuma Türk Bayragi tablosu hediye etti.
Kaynak: İHA