Milletvekili Firat Köy Yollarinda

AK Parti Adiyaman Milletvekili Ibrahim Halil Firat, 2 ilçeye gerçeklestirdigi ziyaretin ardindan 10 köyü ziyaret ederek sorunlarin çözümü noktasinda istisarelerde bulundu.

Milletvekili Firat Köy Yollarinda
Meclisteki çalismalarin ardindan memleketi Adiyaman’a gelen Ibrahim Halil Firat, her hafta gerçeklestirdigi köy ve ilçe ziyaretlere hiz kesmeden devam ediyor. Gerger ve Kahta’daki Ilçe Koordinasyon toplantilarini gerçeklestirdikten sonra hiz kesmeden Adiyaman Merkez’e bagli Doyran, Elmacik, Külafhöyük, Firlaz, Körüstan, Akpinar, Agcin, Gümüskaya, Bebek ve Atakent köylerini ziyaret etti. Vatandaslar ile sohbet eden Milletvekili Ibrahim Halil Firat ve Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, köylerin varsa eksikliklerinin giderilmesi için ilgililerle görüstü.

Milletvekili Firat, “Yogun ve sikintili bir pandemi süreci içerisinde olmamiz hasebiyle ara vermek zorunda kaldigimiz köy ve belde ziyaretlerimize kaldigimiz yerden devam ederek hem tesbit ettigimiz eksikliklerin giderilmesi için muhtarla, köy halkiyla istisare ediyoruz hem de köye yapilan yatirimlari yerinde inceleme firsati elde ediyoruz. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in isaret ettigi üzere ülkemizin ve sehrimizin kalkinmasina katki saglayabilmek üzere var gücümüzle çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA