MHP Kayseri Il Teskilati Istisare Toplantisinda Bulustu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Il Baskanligi tarafindan istisare toplantisi gerçeklestirildi. MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, “Birileri farkli senaryolarla terörle mücadelede kararlilik örnegi sergileyen devlet adamlarini hedef aliyor ise Cumhur Ittifaki dogru yoldadir” dedi.

MHP Kayseri Il Teskilati Istisare Toplantisinda Bulustu
Bir dügün salonunda gerçeklestirilen istisare toplantisina MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Özvatan Belediye Baskani Halit Demir, MHP Kayseri Il Baskani Serkan Tok’un yani sira parti üyeler ve temsilcileri katildi.

Toplantida konusan MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir Terörle mücadelede kaynaginda kurutma stratejisi kullanildigini ve teröristlerin kaçacak delik aradiklarini söyleyerek, “Cumhur Ittifakinin varligi içerisinde terör ile mücadeleye son terörist, son kanli katil silahi ile ele geçirilinceye kadar destek vermek ve Türk Milletini bu siddet ve dehset sarmalindan çekip çikarmaktir. 15 Temmuz 2016’dan itibaren FETÖ merkezli ihanetten bu yana içeride ve disarida Türkiye’nin vermis oldugu mücadeleler ortadadir. Bu günlerde baktiginizda PKK terör örgütünün çok sayida üst düzey elemaninin, örgütün sözde lider kadrosunun çok basarili operasyonlarla etkisiz hale getirildigini görüyoruz. Terörü artik kaynaginda kurutma stratejisi ile birlikte terör örgütü kaçacak delik ariyor ve hatta yalvarmaya da basladilar. Türk milletine ve Türk devletine ihanet eden kim olursa olsun, nerede olursa olsun bir gün o ihanet ettigi kudretin altinda ezilmeye mecbur ve mahkum oldugunu tüm dünyanin görecegi bir amansiz mücadele döneminin içerisindeyiz. Farkli senaryolar denenebilir, farkli figüranlar kullanilabilir. Bu figüranlar farkli bölgelere gönderilebilir. Ancak ne olursa olsun gördügümüz bir seyler var ki; birileri farkli senaryolarla terörle mücadelede kararlilik örnegi sergileyen devlet adamlarini hedef aliyor ise demek ki Milliyetçi Hareket Partisi de Cumhur Ittifaki da dogru yoldadir” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün teskilatlarimiz ile birlikte çok büyük bir aileyiz. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Il Teskilati olarak da uzun yillardan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskanlik Divan Üyeliginde bir milletvekilimizin olmasi, Ismail Özdemir’in olmasi bizi duygulandirmistir. Ülkü ocaklarindan yetisip, buralara kadar gelmek her kula nasip olmaz. Ülkü ocaklarindan geldigi içinde bir ayri gururluyuz. Kendisinin de her zaman yaninda oldugumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü biz Kayseri Il Teskilati olarak bütün teskilatlarimiz ile koordineli çalisiyoruz. Herkes kendi görevini yapiyor. Her hareket mensubu üzerine düseni fazlasiyla yapiyor” ifadelerini kullandi.

Toplantida konusan MHP Kayseri Il Baskani Serkan Tok da, “Milliyetçi Hareket Partisi tekrardan bütün illerde oldugu gibi Kayseri’de de yeni bir üye yazilim islerine girmistir. Burada da bütün dava arkadaslarima, ilçe baskanlarima, belediye baskanlarima seslenmek istiyorum. Bizi ne kadar güçlü kilarsaniz, bizim sesimiz, bizim gücümüz sizin adiniza, milletimizin adina o kadar güçlü çikacaktir. Biz Genel baskanimizdan aldigimiz emir geregi 1 haftadir sahalardayiz. Bir haftadir sivil toplum kuruluslarini, odalari ve dernekleri geziyoruz. Genel baskanimizin talimatini burada ki arkadaslarimiza, gençlerimize ve büyüklerimize aktariyoruz. Biz Genel Baskanimizin ifade ettigi gibi Cumhur Ittifakinin önemli bir parçasiyiz. Bu ittifaka ayrica liderimizin talimatlarina uygun bir sekilde çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA