Korona Virüs Kahramanlari Streslerini Rafting Ile Atti

DÜZCE – Türkiye’nin dört bir yanindan gelerek Düzce’de bulusan saglik çalisanlari, rafting ile korona virüse karsi verdikleri zorlu mücadelenin stresini atti.

Korona Virüs Kahramanlari Streslerini Rafting Ile Atti


Düzce’de, korona virüs sürecinde salginin seyrinin degismesinde büyük etkeni olan saglik çalisanlari, kendileri için hazirlanan özel bir etkinlikte stres atti. Türkiye’nin dört bir yanindan gelen 162 saglik çalisani, Cumayeri’nde düzenlenen rafting etkinliginde doyasiya eglendi. Normallesmenin baslamasi ile birlikte düzenlenen etkinlige saglik çalisanlari yogun bir katilim sagladi. Rafting yaparak adrenalin yasayan saglik çalisanlari, zorlu pandemi sürecinin ardindan, rafting etkinligi ile streslerini attiklarini söylediler. Saglik çalisanlarinin stres atmasi için etkinligi düzenleyen Düzce Rafting Il Temsilcisi Birol Tepe, saglik çalisanlarinin mutlu olmasini sagladiklari için mutlu oldugunu ifade ederek, ”Düzce’de Melen Çayindayiz. Bugün rafting yapacagiz. 81 Ilden burada saglikçilarimizi bir araya getirdik. Bugün onlari misafir edecegiz. Pandemi sürecinde yeterince yoruldular bunaldilar. Buradan Saglik Bakanimiz Prof. Dr. Fahrettin Koca olmak üzere bütün doktor, hemsire, tekniker, 112 Acil Saglik Hizmetleri’ne bütün hizmetlilerine kadar sükranlarimizi buradan iletiyoruz. Saglikçilarimiz adina insallah hep beraber güzel bir etkinlik yapacagiz. Melen Çayi’ni costuracagiz. Eglenecegiz, eglendirecegiz güzel keyifli bir gün yasayacagiz. Bütün saglikçilarimizin bu yorgunlugunu bir nebze attirabilirsek ne mutlu bize” dedi.



“Normallesme ile eglenceli dakikalar geçirmek için buraya geldik”

Rafting etkinligi için davet alarak Düzce’ye gelen Eskisehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Saglik Memuru ve Genç Memur-Sen Baskani Haki Kir, “Su anda enerjigiz. Heyecanli hissediyoruz. Uzun bir pandemi sürecini atlattik. Daha sonra Düzce’de Birol Bey tarafindan davet edildik. Eskisehir’den çiktik geldik. Diger illerden gelen arkadaslar ile burada kaynastik. Kendisi çok misafirperver. Güzel bir gün olacak. Eglenecegiz. Stresimizi atacagiz burada. Pandeminin basindan bu güne kadar özellikle biz saglik personelleri olarak çok yorulduk. Bu pandeminin yükü bizde çok agir geçti. Pandemi de en agir etkilenen grup saglik personelleridir. Normallesmeye yavas yavas basladik. Böyle bir etkinligin bize çok iyi gelecegini düsünüyoruz” dedi.



“Pandeminin agir yükleri altinda çalisirken, böyle eglenceli bir firsat yakaladik”

Rafting ile yasadiklari zorlu sürecin stresini attigini ifade eden hemsire Sultan Adigüzel, “Pandeminin agir yükleri altinda çalisirken, böyle bir eglence firsati yakaladik. Normallesmeye basladigimiz bu süreçte. Birol Beye bu nazik daveti için tesekkür ediyoruz. Daha sonra bizleri buraya kadar getiren Eskisehir Saglik Sen üyelerine ve baskanina tesekkürlerimi iletiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA