Kibris Gazisi Merhum Sükrü Tandogan'in Anisina Düzenlenen Bisiklet Turu Devam Ediyor

KKTC'nin kurulusunun 37'nci yil kutlama törenleri sirasinda geçirdigi kaza sonucu vefat eden eski Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Baskani ve Kibris Gazisi emekli Piyade Kidemli Albay Sükrü Tandogan'in anisina bisiklet turu düzenleyen ekip, yolculuklarini üçüncü gününde sürdürüyor.

KKTC'nin 37'nci kurulus yil dönümü ile Maras bölgesinin açilis töreni sirasinda geçirdigi kazanin ardindan hayatini kaybeden Tandogan anisina Istanbul'dan baslayan bisiklet turunun katilimcilari, geceyi geçirdikleri Bolu Dagi Polisevi'nden yeniden yola çikti.

Sabahin erken saatlerinde bisikletlerine binen katilimcilar, D-100 kara yolu üzerinden Çerkes istikametine ilerlemeye basladi.

Tur sorumlusu ve Türkiye Muharip Gaziler Dernegi üyesi Ali Güngör, gazetecilere, turun üçüncü gününde Yeniçaga ve Gerede'yi geçerek Çerkes'e ulasmayi hedeflediklerini belirterek, "Ne kadar yorucu olsa da yaptigimiz etkinlik çok önemli. Onun için her sey feda olsun. Elim bir kaza sonucu vefat eden komutanimiz anisina düzenledigimiz etkinlige katilan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum." diye konustu.

Kaynak: AA