AK Parti'li Hamza Dag, Hal Esnafini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Buca ilçesindeki Sebze ve Meyve Toptanci Hali’nde esnafla bir araya geldi. Ziyaretin ardindan gazetecilere açiklama yapan Dag, “CHP Genel Baskani hafta içi yayimlamis oldugu videoda ‘onlarla selami sabahi kesin’ demisti, bizim milletimizle bu muhabbetimizi anlamayanlar, parmak sallayarak milletimizle aramiza mesafe koymaya gayret edebilirler. Bunu bugüne kadar basaramadilar, bundan sonrada basaramayacaklar” dedi.

AK Parti'li Hamza Dag, Hal Esnafini Ziyaret Etti


AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Buca ilçesindeki Sebze ve Meyve Toptanci Hali’nde esnaf ile bir araya geldi. Izmir Sebze ve Meyve Komisyonculari Dernegi (IZKOMDER) Baskani Orhan Dogan’inda katildigi ziyarette esnaflar ile sohbet eden tek tek dükkanlari gezen Dag, gazetecilere yapmis oldugu ziyaretin ardindan açiklamalarda bulundu. Dag, “Pandemi döneminde dur durak bilmeyen sektörlerden birisi gida sektörüdür. Halci esnafimiz da diger zamanlarda oldugu gibi pandemi döneminde de gerçekten ciddi bir çalisma içinde oldular ve evlerinde bulunan vatandaslarimizin bir saat bile hatta bir saniye bile gidaya ulasmasinin sikintisini yasanmamasina ciddi anlamda katki sagladilar. Onun için biz özellikle pandemi döneminde bu alanda çalisan her bir insanimiza, vatandasimiza sükranlarimizi arz ediyoruz. Bizde sabahin 6’sindan bu yana burada hal esnafimiz ile bir araya geldik. Onlarla hasbihal ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi gerçeklestiriyoruz. Her bir holde her bir dükkanda esnafimiz ile bir araya geliyoruz” dedi.



“Milletimizle kalpten kalbe konusmaya devam edecegiz”

Halde yogun bir hareketlilik oldugunu ve bu hareketliligin de kendilerini ziyadesi ile memnun ettigini, hareketlilik oldugu sürece ekonomide çarklarin döndügü anlamina geldigini ifade eden Dag, buradan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kiliçdaroglu’na da mesaj gönderdi. Dag, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani hafta için yayinladigi bir videoda ‘onlarla selam sabahi kesin’ demisti. Biz milletimizle gönül bagi kurduk. Izmir’de Buca’da halde esnafimiz birakin selami sabahi kesmeyi bizimle kucaklasiyor ve bizde burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bunu burada sizlerde haklimizda müsahede ettiniz. Biz 20 yildir milletimiz ile gönül bagi kurmusuz. Milletimizle gönülden gönüle konusan bir siyasi partiyiz. Sadece seçim döneminde degil, seçim dönem disinda da milletimizin halini hatirini soran ve onlarin da dertlerine çözüm üreten bir siyasi hareketiz. Bu anlamda da 20 yillik ve girdigimiz 15 seçimin basarisini merak edenlerin, buradaki yapilan faaliyetlere bir bakmalarinda fayda olur. Biz selamlasmaya, selamla milletimizle bir arada olmaya ve milletimizle kalpten kalbe konusmaya devam edecegiz. Bizim milletimizle bu muhabbetimizi anlamayanlar, parmak sallayarak milletimizle aramiza mesafe koymaya gayret edebilirler. Bunu bugüne kadar basaramadilar, bundan sonrada basaramayacaklar” diye vurguladi.
Kaynak: İHA