AK Parti Keçiören Ilçe Baskanliginca 'Recep Tayyip Erdogan Hatira Ormani' Olusturuldu

AK Parti Keçiören Ilçe Baskanliginca Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in adina hatira ormani olusturuldu.

Hatira ormani olusturulmasi dolayisiyla düzenlenen fidan dikme programina, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yildiz, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, AK Parti Keçiören Ilçe Baskani Zafer Çoktan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

Yildiz, burada yaptigi konusmada, Keçiören'in yeni bir akciger kazandigini, kuraklik ve iklim degisikligiyle mücadele edilen bir dönemde böyle bir adim atilmasinin çok degerli oldugunu vurguladi.

Cumhurbaskani Erdogan'in yesile yönelik hassasiyetini siklikla vurguladigini ve Türkiye'nin dört bir yaninin millet bahçeleriyle donatildigini belirten Yildiz, "Biz de ona yakisir bir teskilat olarak burada onun adini Keçiören'in en güzel noktalarindan birinde çok büyük bir orman kazandirarak yasatiyor olacagiz." dedi.

Altinok da, Keçiören'i Ankara'nin akcigeri yapmak için birçok yeni projeye imza attiklarina isaret ederek, sehrin yesil olmasinin, insanlarin nefes alacagi, yesili görecegi alanlarin çok olmasi anlamina gelecegini ifade etti.

Ormanin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in adini tasimasinin isabetli bir adim oldugunu belirten Altinok, AK Parti ile Erdogan'in Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyada onurlu ve dik durus sergilemesini sagladigini söyledi.

Protokol konusmalarinin ardindan, vatandaslar tarafindan fidanlar dikildi.

Kaynak: AA