Sebnem Hemsirenin Sir Ölümü Açiklamasi Pansiyonun 3. Katindan Düserek Hayatini Kaybetti

Kadiköy’de iddiaya göre erkek arkadasiyla birlikte kaldigi pansiyonun 3. katindan düserek hayatini kaybeden hemsire Sebnem Köker’in kuzeni konustu. Genç hemsirenin kuzeni: “Kuzenim hayat dolu bir insandi, intihar ettigine inanmiyoruz” dedi.

Sebnem Hemsirenin Sir Ölümü Açiklamasi Pansiyonun 3. Katindan Düserek Hayatini Kaybetti
Olay, 7 Haziran 2021 tarihinde Kadiköy Moda’da bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Izmir’de bir hastanede hemsire olarak çalisan Sebnem Köker iddiaya göre, internet üzerinden tanistigi T.B. ile birlikte Kadiköy’de bir pansiyona yerlesti. Olay gecesi T.B.’ye gelen bir telefon üzerine ikili arasinda tartisma çikti. Köker, sabaha karsi 03.00 siralarinda pansiyonun 3. katindan zemin katta bulunan demir parmakliklarin üzerine düserek hayatini kaybetti.

‘Intihar mi cinayet mi’ sorusu arastiriliyor

Olaya iliskin Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi. Bassavcilik, süpheli ölümü arastiracak. Sorusturma kapsaminda genç kadinin intihar mi ettigi yoksa bir cinayete mi kurban gittigi belirlenecek.

“Intihar ettigine inanmiyoruz”

Hayatini kaybeden genç hemsirenin kuzeni Atakan Yegen konustu.

Yegen, “Kuzenim Cuma günü Istanbul’a geldi. Burada bir pansiyonda üç günlük oda ayirmislar. Benim de ögrendigime göre pazar günü olay gerçeklesiyor. Ögrendigimiz kadariyla çok süpheli durum var. En basta düsüs sekli, sirt üstü düsmüs. Olaydan önce yani pazar günü telefonunun suya düstügü iddia ediliyor. Moda sahilde denize düstügü iddia ediliyor aksamüstü gibi. Ancak benim kuzenim gece 11 gibi 2-3 tane arkadasini kendi telefonundan ariyor. Bizim ailecek tek istedigimiz olayin açiga çikmasi. Eger içinde bir kasit varsa bunu yapanlarin cezasini bulmasi, yoksa da bize ne oldugunun söylenmesi, biz sadece adalet istiyoruz. Biz ailesi olarak intihar ettigine inanmiyoruz” dedi.

“Kuzenim hayat dolu bir insandi”

Kuzeninin gelecege dair planlari oldugunu söyleyen Yegen, "Kime sorarsaniz sorun hayat dolu bir insandi. Benim kuzenim son 2-3 ayda 30 -40 kilo verdi. Onun disinda annesi yurt disinda onun yanina gitmek için planlar yapiyordu. Biz bilet bakiyorduk . Ondan sonra vefat ettigi gece arkadasiyla konusmus. Arkadasina pazartesi günü aksam gelecegini söylemis. ‘Kahve içeriz beraber, Istanbul’da neler yaptigimi anlatirim’ demis. Biz o yüzden intihar ettigini düsünmüyoruz. Ayni gece babasiyla da konusmus. Bu olayin intihar oldugunu düsünmüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA