(ÖZEL)-Zeytinburnu'nda Sogukkanli Hirsiz Kamerada

Istanbul Zeytinburnu’ndaki bir dükkandan cep telefonu ve sigara paketi çalan sogukkanli süpheli, Güven Timlerinin gerçeklestirdigi denetimde yakayi ele verdi. Süphelinin hirsizlik yaptigi anlar ise güvenlik kameralarinca saniye saniye görüntülendi.

(ÖZEL)-Zeytinburnu'nda Sogukkanli Hirsiz Kamerada
Olay, 8 Haziran günü Yesiltepe Mahallesi’ndeki bir dükkanda saat 13.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.D. isimli kisi sokak üzerinde yürürken bir dükkanin bos oldugunu fark ederek içeri girdi. Masanin üzerinde duran cep telefonu ve bir paket sigarayi alan süphelinin sogukkanli tavirlari dikkat çekti.

Emniyete yapilan ihbarin ardindan polis ekipleri konuyla ilgili çalisma baslatti. 9 Haziran günü Yesiltepe Mahallesi’nde denetim gerçeklestirilen Güven Timleri Sube Müdürlügü Zeytinburnu Timleri K.D.’yi durumundan süphelenerek durdurdu. Yapilan arastirmada K.D.’nin hirsizlik olayinin süphelisi oldugu tespit edildi. Öte yandan üst aramasinda uyusturucu maddeye rastlanan K.D., islemleri yapilmak üzere emniyete götürüldü.

Süphelinin hirsizlik yaptigi anlar güvenlik kameralari tarafindan da kaydedildi. Görüntülerde, süpheli kisi dükkanin kapisindan bakarak içeriyi gözetliyor. Içeride kimsenin olmadigini gören süpheli, masanin üstündeki cep telefonunu ve sigara paketini aliyor. Sonrasinda dükkandan çikarak uzaklasiyor.
Kaynak: İHA