NN Hayat Ve Emeklilik'e Social Media Awards Turkey'den Ödül

NN Hayat ve Emeklilik, sosyal medyadaki çalismalari ile Social Media Awards Turkey’de, Veri Analitigi Ödülü’ne layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik’in yil boyunca sosyal medyada gerçeklestirdigi basarili performansi, ödül getirdi. Marketing Türkiye ve BoomSonar isbirligiyle bu yil besincisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’de NN, Sosyal Medyada Veri Analitigi Ödülü’nün sahibi oldu.

Veri Analitigi Ödülleri, sosyal medya marka endeksi SocialBrands'e göre markalarin 1 Mart 2020 –1 Mart 2021 dönemindeki sosyal medya performansinin degerlendirilmesi sonucu belirleniyor. BoomSocial verileri kullanilarak hazirlanan degerlendirmeye 55 binden fazla sosyal medya marka hesabi dahil oluyor.

SocialBrands degerlendirme kriterleri arasinda sosyal medyanin dinamikleri göz önünde bulundurularak sayfalar için hayran sayisi, hayran artisi, ileti sayilari, ileti türleri, etkilesimler, etkilesim türleri, hashtag ve mention kullanimi, ileti basina etkilesim, hayran sayisina oranla etkilesim gibi birçok farkli veri bulunuyor. Tüm bu veriler sektörde yer alan markalarin verileriyle de kiyaslanarak hesaplama yapiliyor. Ödüllendirme için ise markalarin Facebook, Twitter ve Instagram kanallarinin üçünde elde ettikleri SocialBrands puanlarinin 12 aylik ortalamasi aliniyor.

Kaynak: AA