Nevsehir Belediyesi'nde Soförlere Trafik Kurallari Egitimi Verildi

Nevsehir Belediyesi'nde görev yapan soförlere yönelik genel trafik kurallari egitimi düzenlendi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Insan Kaynaklari Müdürlügünce, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçeklestirilen programda, Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü personelince, belediye bünyesinde soför olarak görev yapan 96 personele trafik kurallari ve güvenli sürüs teknikleri konularinda bilgiler verildi.

Programa katilan Belediye Baskani Mehmet Savran, programin ardindan yaptigi konusmada, personele yönelik egitimlerin halka daha verimli hizmet sunulmasi ve kamu kaynaklarinin verimli kullanilmasi açisindan önem tasidigini belirtti.

Kamu araçlarini kullananlarin, trafikte her zaman diger araç sürücülerine örnek olmasi gerektigini vurgulayan Savran, "Kamu çalisanlari olarak hepimizin isimizi sahiplenmesi ve hakkiyla yapmasi gerekiyor. Belediye personelimize kamu araçlari emanet ediliyor. Her birinizin bu araçlara kendi araçlarinizdan daha titiz davranmasi gerekiyor. Çünkü bu araçlarin hepsi birer milli servet ve vatandaslarin vergileriyle alinan kamu araci. Bu konuda ben hepinize güveniyorum." dedi.

Kaynak: AA