Kasap Dükkanini Kursun Yagmuruna Tuttu Açiklamasi 1 Yarali

Antalya’da bulunan bir kasabin ortaklarindan Selçuk Simsek, isyerine gelen maskeli bir kisi tarafindan tabanca ile vuruldu. Yaralanan ve Manavgat Devlet Hastanesinde ameliyata alinan Selçuk Simsek’in hayati tehlikeyi atlattigi, bilincinin yerinde oldugu bildirildi. saldirganin is yeri önünde dolasmasi ve sonrasinda içeri girip kursun yagdirdigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Kasap Dükkanini Kursun Yagmuruna Tuttu Açiklamasi 1 Yarali
Olay, Manavgat ilçesine bagli Kavakli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyh Samil Caddesi üzerindeki kasap dükkanina gelen basinda ve yüzünde maske bulunan bir kisi, isyerinin ortaklarindan Selçuk Simsek’i tabanca ile vurarak yaraladi. Simsek’i vuran süpheli yaya olarak isyerinden kaçarken, yaralanan Simsek, olay yerinde yapilan müdahalenin ardindan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldirildi. Sirtinin sol tarafindan giren kursunun karnindan çikmasi sonucu agir yaralanan Simsek, yapilan ameliyatin ardindan yogun bakim servisine alindi. Yaralinin durumunun iyiye gittigi ve hayati tehlikeyi atlattigi bildirildi.

Saldirganin is yeri önünde kesif yapip beklemesi, ardindan içeri girip tabancayla kursun yagdirdigi anlar ile saldiri sonrasi yasanan panik, saldirgan ve çevredekilerin kaçtigi anlar ise güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Öte yandan, süphelinin kimligini belirleyen Manavgat Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, süpheli Ö.K.’yi yakalamak için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA