Firat Ile Inönü Üniversiteleri Arasinda Is Birligi

Elazig Firat Üniversitesi ile Malatya Inönü Üniversiteleri arasinda kariyer merkezlerinin ortak düzenleyecegi faaliyetler üzerine is birligi yapilacak. Konu ile ilgili Elazig Firat Üniversitesi’nden bir heyet, Malatya Inönü Üniversitesi’ne ziyaret gerçeklestirip, bilgi alis verisinde bulunuldu.

Firat Ile Inönü Üniversiteleri Arasinda Is Birligi
Firat Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Yilmaz, Firat Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Muhammed Zincirli ve Firat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ögr. Gör. Kainat Özpolat, Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay’i ve Inönü Üniversitesi Kariyer Merkezini ziyaret etti.

Rektörlük makaminda gerçeklestirilen ziyarette, Inönü Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ibrahim Türkmen, Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Yatkin, Rektör Danismani ve Kariyer Merkezi Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Hasan Yilmaz yer aldi. Ziyaret kapsaminda Kariyer Merkezi faaliyetlerine iliskin iki üniversite arasinda kurulacak is birligi ve iliskiler degerlendirildi.

Rektörlük makam ziyaretinin ardindan Kariyer Merkezi Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Hasan Yilmaz, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Yilmaz, Kariyer Planlama Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Muhammed Zincirli ve Ögr. Gör. Kainat Özpolat’i Inönü Üniversitesi Kariyer Merkezinde agirladi. Kurulusundan bugüne Inönü Üniversitesi Kariyer Merkezinde gerçeklestirilen etkinliklerin ve planlamalarin ele alindigi programda ayrica iki üniversitedeki Kariyer Merkezlerinin ortak düzenleyebilecegi faaliyetler üzerine fikir alisverisinde bulunuldu.

Ziyaret fotograf çekiminin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA