Tiyatro Salonunda Oyuncudan Sürpriz Evlilik Teklifi

Ses sanatçisi ve tiyatro oyuncusu Murat Emre Üstün, kiz arkadasina tiyatro oyunu sirasinda sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Seyirciler büyük saskinlik yasarken, çiçegi burnunda çift ise nikah masasina oturdu.

Tiyatro Salonunda Oyuncudan Sürpriz Evlilik Teklifi
Kocaeli’de yasayan tiyatro ve ses sanatçisi Murat Emre Üstün, kiz arkadasi Dinara Babacan’a sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için kiz arkadasini tiyatro gösterimine davet etti. Murat Emre Üstün, sahne aldigi ’Rezervasyon’ oyununun ilk bölümünde bir anda seyirci bölümünde oturan Dinara Babacan’in önünde diz çökerek, evlilik teklifinde bulundu. Çok sasiran Dinara Babacan ise Murat Emre Üstün’ün teklifine "evet" cevabini verdi. Ardindan Murat Emre Üstün, bir sürpriz daha yaparak nikah memurunu nikahlarini kiymak için sahneye çagirdi. Sürpriz bir sekilde evlenen çifti seyirciler ve oyuncular alkislayarak tebrik etti. Dinara Babacan, çok saskin ve mutlu oldugunu söyleyerek, böyle bir evlilik teklifi beklemedigini ancak tiyatronun buna vesile oldugunu ifade etti.



"Çok uzun zamandir planliyordum"

Çok mutlu oldugunu söyleyen Murat Emre Üstün, "Çok ilginç oldu. Ben hiç böyle bir sey yapmayi düsünmüyordum biranda aklima geldi desem sakin inanmayin. Çok uzun zamandir planliyoruz. Aslinda oyunumuzun premier tarihi bugün degildi. Ama sag olsun bütün oyuncularimiz ve Aykut Çetinkaya yönetmenim, oyunumuz ile nikahimizi ayni güne denk getirdi. Bizim için de çok hos bir sürpriz oldu. Özellikle bu pandemi döneminde bizim gibi tiyatroya gönül vermis insanlar için önemli bir anekdot oldu. Bekar basladim, artik evliyim" dedi.

Kaynak: İHA