'KARDEMIR Gelisim Elçileri Programi' Ilk Mezunlarini Verdi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR) Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan "KARDEMIR Gelisim Elçileri Programi" ilk mezunlarini verdi.

KARDEMIR'den yapilan yazili açiklamada, sirketin 84 yildir Türk demir ve çelik sektöründe faaliyetlerini sürdürdügü ve her geçen gün kurumsallasan yapisiyla çalismalarina devam ettigi belirtildi.

KARDEMIR Gelisim Elçileri Programi'nda farkli ünitelerden çalisanlarin daha sürdürülebilir bir egitim ve gelisim döngüsü olusturmak amaciyla egitimler aldigi bildirilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Çalisanlarimiz tecrübe ve bilgi birikiminin aktarilmasi ve kurumsal hafizanin güçlendirilmesi adina desteklenmektedirler. Gelisim elçisi olarak programdan mezun olmaya hak kazanan çalisanlarimiz, sirketimizin egitim programlari çerçevesinde mevcut çalisanlarimiza ve KARDEMIR ailesine yeni katilacak kisilere iç egitmen sifatiyla egitimler verecektir.

39 çalisanimizin basari belgesiyle sirket yöneticilerimiz tarafindan ödüllendirildigi mezuniyet programinda, gelisim elçilerimize rozet ve egitici setleri de verildi. Yetiskin egitiminin nasil yapilmasi gerektigi baska olmak üzere birçok alt baslikta egitime tabi olan çalisanlarimiz, sirketimizin gelecek planlarindaki büyümesine ve kurumsallasmasina önemli ölçüde katki saglayacaklardir."

Kaynak: AA