Canik Büyük Yatirimlara Kavusuyor

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, belediye tarafindan gerçeklestirilen çalismalar hakkinda istisare toplantisi yapmak üzere Canik ilçesi mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Canik Büyük Yatirimlara Kavusuyor
Canik Muhtarlar Dernegi Baskani Ahmet Genç’in açilis konusmasinin ardindan kürsüye davet edilen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, sözlerine bulusmadan duydugu memnuniyeti dile getirerek basladi.

Canik Belediyesi’nin ilçede gerçeklestirdigi hizmet ve yatirimlar hakkinda davetlileri bilgilendiren Sandikçi, yil sonuna kadar bitirmeyi planladiklari projelerle sözlerine devam etti.

"Dev projeler hizla tamamlaniyor”

Canik ilçesine 5 yil içerisinde çok büyük yatirimlar kazandirmayi hedeflediklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, yapimi devam etmekte olan Canik Ilçe Emniyet Müdürlügü, Hükümet Konagi, Emlak Konut projesinin yil sonuna kadar tamamlanacaginin müjdesini verdi. Ilçede insa edilecek Sehir Hastanesi’nin çalismalarina baslandigini belirten Baskan Sandikçi, Temmuz ayinda temel atma töreninin gerçeklestirilecegi bu projenin çok büyük bir yatirim oldugunu belirtti.

Çok fonksiyonlu bir kütüphaneyi de ilçeye kazandiracaklarini dile getiren Ibrahim Sandikçi, bu projenin ilçe için büyük bir yatirim olacaginin altini çizdi. 100. Yil Bulvari devam çalismalarinin sürdürüldügünü söyleyen Baskan Sandikçi, ilçeye kazandirilacak kapali spor salonu, ticaret merkezi gibi pek çok projenin de kisa sürede tamamlanacagini belirtti.



“Imar çalismalarini tamamliyoruz”

Ilçedeki imar çalismalarinin sonuna gelindigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, parselleme isleminin tamamlanmasiyla tapu hisselerinin halka teslim edilecegini söyleyerek, “Vatandaslarimiz 1 ve 21 Temmuz tarihleri arasinda basvuru yapabilirler. Canik merkez ve kirsal bölgelerde gerçeklesecek parselasyon faaliyetleri sonucu ilçenin tüm imar çalismalari tamamlanacak. Imar çalismalariyla ilgili kimseye iltimas tanimadik. Herkes topraginda kalacak. Kimse ata topragini terk etmeyecek” dedi.



“Hizmet etmekten geri durmayin”

Muhtarlara hitaben yaptigi konusmada kirsal alanlara yapilan yatirimlari artiracaklarini ifade eden Sandikçi, vatandaslara hizmet götürürken daha adil olunmasi gerektigine vurgu yapti. Sandikçi, "Oy kaygisi gütmeksizin bütün vatandaslara ayni hizmeti vermekle sorumluyuz. Sakin ola ki hizmet götürürken oy gelen, oy gelmeyen yer diye ayirim yapilmasi” diye konustu.



Muhtarlarin da söz alarak görüslerini ifade ettigi toplantida birlik ve beraberlik içinde hizmet vermenin önemine vurgu yapan davetliler, bu davetten dolayi Baskan Ibrahim Sandikçi’ya tesekkür etti. Konuklarin icabetinden dolayi onlara memnuniyet duydugunu ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, "Yatirimlarimizi daha hizli gerçeklestirebilmek için Canik Ilçesi olarak tek ses olmak zorundayiz. Birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize daha hizli ulasiriz. Muhtarlarimiz ve parti meclis üyelerimizin bugüne kadar verdigi desteklerinden dolayi hepinize çok tesekkür ediyorum” diye konustu.



Canik Kültür Merkezi’nde kahvalti programinin ardindan baslayan toplantiya AK PARTI, CHP, IYI PARTI ve MHP Canik ilçe baskanlari ile Canik Meclis üyeleri; Canik Muhtarlar Dernegi Baskani ile ilçeye bagli Mahalle muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA