AK Kadinlardan Baskan Zolan'a Ziyaret

AK Parti Denizli Il Kadin Kollari Baskani Feride Kabadayilar ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i ziyaret etti.

AK Kadinlardan Baskan Zolan'a Ziyaret


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, AK Parti Denizli Il Kadin Kollari Olagan Kongresi’nde Kadin Kollari Baskani seçilen Feride Kabadayilar ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. AK Parti Denizli Il Kadin Kollari Baskani Kabadayilar, kendilerini kabul eden Baskan Osman Zolan’a tesekkür ederek, "Allah utandirmasin, Cumhurbaskanimizin ve sizlerin destekleriyle daha çok çalismaya, birlik ve beraberlik içerisinde gayret etmeye devam edecegiz. Öncelikle 2023 hedeflerimize ilerlemek için hep birlikte çalisacagiz" dedi.

Baskan Osman Zolan ise, Kabadayilar ve ekibine yeni görevlerinin hayirli olmasini dileyerek, "Sizlerin büyük emekleri ve gönülden hizmetleri ile büyük Türkiye yolunda hep beraber çalismaya devam edecegiz" dedi.



"AK kadinlar, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hazir "

AK kadinlar, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hazir diyen Baskan Osman Zolan, söyle konustu: "Sizlerle birlikte Denizlimize, ülkemize hizmet etmeye, millerimizin dertleriyle dertlenmeye ve tas üstüne tas koymaya devam edecegiz. Ay yildizli bayragimizi daha ileriye, daha yukariya tasimaya gayret edecegiz. Hedeflerimize hep beraber ulasmayi Allah’im nasip etsin. Göreviniz tekrar hayirli ve mübarek olsun”
Kaynak: İHA