Açikgöz; 'Pandemideki Hassasiyeti Asida Da Gösterelim'

Aydin’in korona virüs haritasinda mavi kategoriye düsmesi üzerine sosyal medya hesabindan nazar boncuklu paylasim yapan Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, Aydinlilara tesekkür ederek, asilanmanin önemine dikkat çekti.

Açikgöz; 'Pandemideki Hassasiyeti Asida Da Gösterelim'
Aydin genelinde korona virüs ile mücadele kapsaminda alinan tedbirler etkisini göstermeye devam ederken, il genelindeki pozitif vakalarda da ciddi düsüs yasaniyor. Aydin’da asilama rakamlari 600 binin üzerine ulasirken, Korona virüs Risk Haritasi’nda da Aydin, mavi renkli kategoriye düstü. Aydin’in, mavi renkli kategoriye düsmesi üzerine Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz’ün de nazar boncuklu paylasimi dikkat çekti. Ege bölgesindeki düsük risk grubunda olan tek il Aydin olurken, Aydinlilara tesekkür eden Müdür Açikgöz, asilanmanin önemine de dikkat çekti.

“Agir hasta sayisi sifirlandi”

Aydin genelinde sevindirici gelismeler oldugunun altini çizen Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz; “Aydin genelinde alinan tedbirlerimiz ve vatandaslarimizin da duyarliligi ile pozitif vaka sayilarimizda gün geçtikçe ciddi düsüsler yasamaya devam ediyoruz. Bizim için en sevindirici gelismelerden bir tanesi de agir hastalarimiz konusunda oldu. Il genelinde hastanelerde yatan agir hasta sayilarimizi sifira kadar düsürdük. Bu konuda asilamanin da önemi çok büyük. Tüm vatandaslarimizin hem sevdiklerini hem de kendilerini korumak için pandemi sürecinde gösterdikleri hassasiyeti, asilanma konusunda da göstermelerini rica ediyoruz. Il Saglik Müdürlügü olarak çalismalarimiza son hemserimiz asilanana kadar ayni motivasyonla devam ediyoruz. Bu zorlu süreçlerde kurallara uyarak hassasiyet gösteren tüm vatandaslarimiza da tesekkür ediyorum. Il genelinde pozitif vaka sayilarimizda yasanan düsüsler bizleri sevindirse de vatandaslarimizin rehavete kapilmamasini rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA