Denizli Büyükşehir Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere 25 Bin Gıda Paketi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 25 bin gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere 25 Bin Gıda Paketi


Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine dikkat çekilerek ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin unutulmadığı belirtildi.

Bu kapsamda içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 25 bin ramazan paketinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandığı bildirilen açıklamada, "Ramazan ayında teslimi tamamlanacak gıda paketleri Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin adreslerine götürülerek veriliyor." denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan aylarında her gün farklı mahallelerde iftar sofrası kurma geleneğine salgın nedeniyle zorunlu olarak ara verdiklerini ifade etti.

Salgının bir an önce bitmesini ve hemşehrileriyle yine aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu yaşamayı temenni eden Zolan, şunları kaydetti:

"Ramazan paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu yıl da yalnız bırakmamak ve bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak için ramazan paketleri hazırladık. Gıda paketlerimizi koronavirüs tedbirlerine uyarak vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Kimsesizlerin kimsesi olmaya, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya devam edeceğiz inşallah."

Kaynak: AA